Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASOCIACION D. PASTO New danel
Urcunina Tactiek Sweep
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
24 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 25.3
good Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Yong-Ki speelt de bal door. Klin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klin passt de bal zonder na te denken. Río is nu in balbezit. Río haalt uit met een fantastische trap. Ferrer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klin kan de bal niet met de borst controleren. Ferrer bokst de bal weg.

6e minuut.
Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda Gutiérrez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buendía is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ahumada met een snel genomen vrije trap. Klin rent richting de bal. Klin haalt uit met een fantastische trap. Ferrer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

8e minuut.
Río rent richting de bal. Río met een sublieme pass. Klin rent richting de bal. Klin schiet op doel. Ferrer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASOCIACION D. PASTO - New danel 1:0

24e minuut.
Barragán rent richting de bal. Barragán passt de bal zonder na te denken. Klin rent richting de bal. Río bereikt de bal nog maar net als eerste. Río haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASOCIACION D. PASTO - New danel 2:0

38e minuut.
Río geeft een lange en hoge pass. Barragán is nu in balbezit. Klin rent richting de bal. Klin haalt uit met een fantastische trap. Ferrer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASOCIACION D. PASTO - New danel 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASOCIACION D. PASTO 23%, New danel 77%.
ASOCIACION D. PASTO - New danel 3:0

46e minuut.
Barragán verovert de bal door een tackle van achteren. Nieves begaat een overtreding. Barragán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Castañeda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klin maakt een snoekduik en kopt de bal. Ferrer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASOCIACION D. PASTO - New danel 4:0

48e minuut.
Yong-Ki bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Ki speelt de bal door. Klin bereikt de bal nog maar net als eerste. Río rent richting de bal. Río draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASOCIACION D. PASTO - New danel 5:0

57e minuut.
Barragán haalt uit met een fantastische trap. Tabares kopt de bal weg. Caballero heeft problemen om de bal te vangen. Barragán is nu in balbezit. Barragán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Barragán speelt de bal door. Yong-Ki is nu in balbezit. Yong-Ki passt de bal zonder na te denken. Klin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Buendía heeft problemen om de bal te vangen. Buendía passt de bal met de wreef. Klin rent richting de bal. Klin schiet op doel. Ferrer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASOCIACION D. PASTO - New danel 6:0

70e minuut.
Buendía kopt de bal weg. Klungelig pakt Nieves de bal. Barragán met een sublieme pass. Klin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Pineda Gutiérrez passt de bal in één keer door. Nasri heeft problemen om de bal te vangen. Ortegón rent richting de bal. Ortegón schiet op doel. Waele maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Benavides bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía is nu in balbezit. Buendía met een sublieme pass. Klin rent richting de bal. Klin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASOCIACION D. PASTO - New danel 7:0

87e minuut.
Río is nu in balbezit. Río geeft een hoge lob. Daar is Barragán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASOCIACION D. PASTO 16%, New danel 84%.
ASOCIACION D. PASTO - New danel 7:0