Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BlackVixen rhmejorado
Black Bulls Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
48 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 20
solid Schieten poor
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


2e minuut.
Sosa is nu in balbezit. Văn Phú onderschept slim de pass. Văn Phú met een sublieme pass. Bush is nu in balbezit. Bush haalt uit met een fantastische trap. Sánchez Zapata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cercel is nu in balbezit. Cercel haalt uit met een fantastische trap. Sánchez Zapata probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackVixen - rhmejorado 1:0

6e minuut.
Lara is nu in balbezit. Bush verovert de bal door een tackle van achteren. Cercel rent richting de bal. Bush is nu in balbezit. Bush haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Benalcázar geeft een lange en hoge pass. Văn Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Phú probeert naar een medespeler te passen. Cercel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cercel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Văn Phú speelt de bal door. Wojnowski probeert naar een medespeler te passen. Nieves is nu in balbezit. Cercel verovert de bal door een tackle van achteren. Cercel haalt uit met een fantastische trap. Sánchez Zapata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackVixen - rhmejorado 2:0

11e minuut.
Puentes probeert naar een medespeler te passen. Avdeliodis is nu in balbezit. Avdeliodis passt de bal zonder na te denken. Bush rent richting de bal. Bush haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Novoa de bal onder controle te krijgen. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski passt de bal in één keer door. Cercel is nu in balbezit. Cercel haalt uit met een fantastische trap. Sánchez Zapata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Burgsmüller probeert naar een medespeler te passen. Cercel is nu in balbezit. Cercel passt de bal in één keer door. Daar is Bush, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bush schiet op doel. Sánchez Zapata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bush bereikt de bal nog maar net als eerste. Bush draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlackVixen - rhmejorado 3:0

23e minuut.
Nieves geeft een lange en hoge pass. Inworp. Burgsmüller met een snelle inworp. Cercel controleert de bal met de borst. Cercel haalt uit met een fantastische trap. Sánchez Zapata bokst de bal weg.

25e minuut.
Bush is nu in balbezit. Bush passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cercel de bal. Cercel schiet op doel. Sánchez Zapata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackVixen - rhmejorado 4:0

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sánchez Zapata trapt de bal weg van het doel. Burgsmüller kopt de bal weg. Cercel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cercel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Burgsmüller met een sublieme pass. Daar is Cercel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cercel passt de bal met de wreef. Bush rent richting de bal. Bush schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Avdeliodis kopt de bal weg. Bush bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara is nu in balbezit. Bush verovert de bal door een tackle van achteren. Bush haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Bush onderschept slim de pass. Bush haalt uit met een fantastische trap. Lara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Avdeliodis neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bush krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackVixen - rhmejorado 5:0

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Wojnowski de bal onder controle te krijgen. Wojnowski passt de bal met de wreef. Cercel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cercel draait met de bal, schiet en ... Sánchez Zapata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackVixen - rhmejorado 6:0

40e minuut.
Văn Phú trapt de bal weg. Wojnowski controleert de bal met de borst. Wojnowski geeft een lange en hoge pass. Bush bereikt de bal nog maar net als eerste. Bush haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackVixen - rhmejorado 7:0

44e minuut.
Cercel rent richting de bal. Cercel passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bush de bal. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bush is nu in balbezit. Bush geeft een hoge lob. Cercel is nu in balbezit. Cercel draait met de bal, schiet en ... Sánchez Zapata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlackVixen 25%, rhmejorado 75%.
BlackVixen - rhmejorado 7:0

49e minuut.
Cercel rent richting de bal. Cercel passt de bal in één keer door. Burgsmüller heeft problemen om de bal te vangen. Cercel rent richting de bal. Cercel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlackVixen - rhmejorado 8:0

59e minuut.
Piepiórka speelt de bal door. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski passt de bal met de wreef. Cercel rent richting de bal. Cercel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cercel rent richting de bal. Cercel geeft de bal voor. Sánchez Zapata bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Burgsmüller kopt de bal weg. Bush is nu in balbezit. Cercel rent richting de bal. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Sánchez Zapata met een harde bal richting middenveld. Burgsmüller kopt de bal weg. Bush is nu in balbezit. Bush draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Piepiórka met een sublieme pass. Avdeliodis bereikt de bal nog maar net als eerste. Avdeliodis met een sublieme pass. Bush is nu in balbezit. Bush haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Novoa rent richting de bal. Avdeliodis bereikt de bal nog maar net als eerste. Avdeliodis geeft een hoge lob. Cercel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cercel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlackVixen - rhmejorado 9:0

72e minuut.
Sosa speelt de bal door. Daar is Puentes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cercel rent richting de bal. Cercel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Văn Phú kopt de bal weg. Klungelig pakt Bush de bal. Novoa probeert naar een medespeler te passen. Bush is nu in balbezit. Bush schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Burgsmüller rent richting de bal. Burgsmüller geeft een lange en hoge pass. Cercel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cercel draait met de bal, schiet en ... Sánchez Zapata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackVixen - rhmejorado 10:0

84e minuut.
Novoa is nu in balbezit. Văn Phú verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Phú geeft een lange en hoge pass. Bush rent richting de bal. Bush haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Văn Phú kopt de bal weg. Daar is Bush, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bush probeert naar een medespeler te passen. Cercel is nu in balbezit. Cercel schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sánchez Zapata met een harde bal richting middenveld. Burgsmüller kopt de bal weg. Cercel rent richting de bal. Cercel haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Lara de bal. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski schiet op doel. Sánchez Zapata probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bush rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackVixen - rhmejorado 11:0

88e minuut.
Novoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Avdeliodis bereikt de bal nog maar net als eerste. Avdeliodis met een sublieme pass. Bush bereikt de bal nog maar net als eerste. Bush draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlackVixen 20%, rhmejorado 80%.
BlackVixen - rhmejorado 11:0