Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sabaneta FC BlackVixen
LFC FIFA Tactiek Black Bulls
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44.9 gemiddelde waardering 43.2
goed Schieten redelijk
solide Passen goed
goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Burgsmüller rent richting de bal. Burgsmüller passt de bal in één keer door. Daar is Bush, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bush draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sabaneta FC - BlackVixen 0:1

6e minuut.
Migliavacca passt de bal zonder na te denken. Crăciunoiu rent richting de bal. Crăciunoiu geeft de bal voor. Tuyp is nu in balbezit. Tuyp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Daar is Peñaranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karlık bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peñaranda. Peñaranda krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda passt de bal in één keer door. Byrne speelt de bal door. Tuyp is nu in balbezit. Tuyp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Byrne speelt de bal door. Peñaranda rent richting de bal. Peñaranda speelt de bal door. Tuyp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuyp schiet op doel. Pádua kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Ossa met een sublieme pass. Migliavacca is nu in balbezit. Migliavacca passt de bal met de wreef. Tuyp is nu in balbezit. Tuyp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Dambeck kopt de bal weg. Byrne met een sublieme pass. Montañez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tuyp rent richting de bal. Tuyp haalt uit met een fantastische trap. Pádua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sabaneta FC 42%, BlackVixen 58%.
Sabaneta FC - BlackVixen 0:1

50e minuut.
Inworp. Dambeck met een snelle inworp. Byrne rent richting de bal. Byrne passt de bal zonder na te denken. Burgsmüller geeft de bal voor. Arsić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Ossa speelt de bal door. Migliavacca rent richting de bal. Văn Phú onderschept slim de pass. Văn Phú geeft een lange en hoge pass. Cercel is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabaneta FC - BlackVixen 0:2

67e minuut.
Inworp. Courquin komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Karlık geeft een hoge lob. Dambeck kopt de bal weg. Klungelig pakt Peñaranda de bal. Karlık geeft de bal voor. Bush kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Piepiórka geeft de bal voor. Dambeck heeft problemen om de bal te vangen. Dambeck speelt de bal door. Cosma is nu in balbezit. Cosma geeft een lange en hoge pass. Pádua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Piepiórka met een sublieme pass. Bush is nu in balbezit. Bush passt de bal in één keer door. Cercel rent richting de bal. Cercel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doeltrap. Simonyi komt het veld opgelopen. Duque komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sabaneta FC 54%, BlackVixen 46%.
Sabaneta FC - BlackVixen 0:2