Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Banda Colorada F.C. munera22
No descender Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Vergara verovert de bal door een tackle van achteren. Vergara geeft een lange en hoge pass. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle schiet op doel. Ordóñez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Banda Colorada F.C. - munera22 0:1

10e minuut.
Gómez Jaramillo verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez Jaramillo probeert naar een medespeler te passen. Camargo rent richting de bal. Camargo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Banda Colorada F.C. - munera22 1:1

21e minuut.
Machado is nu in balbezit. Machado geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Amara de bal. Calle rent richting de bal. Calle haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Niño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verdugo is nu in balbezit. Niño begaat een overtreding. Verdugo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Verdugo kan niet meer verder spelen. Amara zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Camargo is nu in balbezit. Camargo haalt uit met een fantastische trap. Blanco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Santoya rent richting de bal. Niño onderschept slim de pass. Niño speelt de bal door. Camargo is nu in balbezit. Camargo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Blanco trapt de bal weg. Santoya kopt de bal weg. Medellín controleert de bal met de borst. Camargo rent richting de bal. Camargo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Cuevas geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Santoya de bal onder controle te krijgen. Sopó geeft de bal voor. Camargo is nu in balbezit. Camargo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Banda Colorada F.C. 35%, munera22 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Banda Colorada F.C. - munera22 1:1

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Blanco trapt de bal weg. Niño kopt de bal weg. Calle is nu in balbezit. Calle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Gómez Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Jaramillo geeft de bal voor. Sopó probeert naar een medespeler te passen. Camargo is nu in balbezit. Camargo haalt uit met een fantastische trap. Blanco bokst de bal weg.

68e minuut.
Orjuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Camargo rent richting de bal. Orjuela legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Orjuela krijgt een gele kaart. Camargo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Camargo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Quintana Fernández is nu in balbezit. Camargo onderschept slim de pass. Camargo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Arteaga de bal onder controle te krijgen. Blanco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Banda Colorada F.C. - munera22 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Banda Colorada F.C. 43%, munera22 57%.
La Banda Colorada F.C. - munera22 2:1