Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Pichurrios F.C. Angeles Caídos
352 Tactiek Ofensivo
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32 gemiddelde waardering 35.9
average Schieten adequate
average Passen good
average Verdedigen adequate


10e minuut.
Velandia trapt de bal weg van het doel. Kalmarski kopt de bal weg. Juzala is nu in balbezit. Kayı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Osmanov rent richting de bal. Zuleta verovert de bal door een tackle van achteren. Rábě legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rábě krijgt een gele kaart. Zuleta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Castaño neemt zijn aanloop. Mięsikowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pichurrios F.C. - Angeles Caídos 0:1

23e minuut.
Zuleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño is nu in balbezit. Astudillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Astudillo schiet op doel. Stołeczny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Sczepiński geeft de bal voor. Kohoutek met een sublieme pass. Stopka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stopka geeft de bal voor. Daar is Sczepiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Pichurrios F.C. 56%, Angeles Caídos 44%.
Los Pichurrios F.C. - Angeles Caídos 0:1

50e minuut.
Kohoutek probeert naar een medespeler te passen. Stołeczny is nu in balbezit. Astudillo onderschept slim de pass. Astudillo draait met de bal, schiet en ... Mięsikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Kalmarski geeft een lange en hoge pass. Daar is Robledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kohoutek is nu in balbezit. Stopka is nu in balbezit. Stopka geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kayı verovert de bal door een tackle van achteren. Kayı geeft de bal voor. Stołeczny geeft een hoge lob. Kayı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Juzala bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kohoutek. Juzala raakt geblesseerd tijdens het duel. Kalmarski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dourado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dourado krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Dourado heeft problemen om de bal te vangen. Robledo is nu in balbezit. Dourado onderschept slim de pass. Juzala bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Pichurrios F.C. 45%, Angeles Caídos 55%.
Los Pichurrios F.C. - Angeles Caídos 0:1