Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Activaplanet Patriotas Bichos FC
Normal Tactiek German
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 42.1
weak Schieten formidable
weak Passen average
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Desperat rent richting de bal. Forero begaat een overtreding. Desperat raakt geblesseerd tijdens het duel. Puławski met een snel genomen vrije trap. Desperat rent richting de bal. De bal raakt de paal. Desperat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Activaplanet Patriotas - Bichos FC 0:1

3e minuut.
Rosas rent richting de bal. Rosas speelt de bal door. Boada speelt de bal door. Desperat rent richting de bal. Desperat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Desperat rent richting de bal. Peláez begaat een overtreding. Desperat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Puławski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Forero de bal. Desperat is nu in balbezit. Desperat draait met de bal, schiet en ... Peláez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Jańczak geeft een lange en hoge pass. Puławski kopt de bal weg. Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Callaerts is nu in balbezit. Callaerts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Xuân Kiên passt de bal zonder na te denken. Boada speelt de bal door. Callaerts speelt de bal door. Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Puławski is nu in balbezit. Puławski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Barco Vargas heeft problemen om de bal te vangen. Callaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Activaplanet Patriotas - Bichos FC 0:2

14e minuut.
Peláez geeft een hoge lob. Acevedo kopt de bal weg. de la Cruz kan de bal niet met de borst controleren. Callaerts verovert de bal door een tackle van achteren. Callaerts schiet op doel. Escalante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Activaplanet Patriotas - Bichos FC 0:3

17e minuut.
Rosas passt de bal in één keer door. de la Cruz is nu in balbezit. Alonso Villaverde verovert de bal door een tackle van achteren. Callaerts is nu in balbezit. Callaerts haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Alonso Villaverde probeert de bal aan de voet te houden. Puławski is nu in balbezit. Puławski passt de bal met de wreef. Desperat is nu in balbezit. Desperat haalt uit met een fantastische trap. Escalante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Activaplanet Patriotas - Bichos FC 0:4

30e minuut.
Daar is Boada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boada probeert naar een medespeler te passen. Puławski rent richting de bal. Puławski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Activaplanet Patriotas - Bichos FC 0:5

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosas met een snelle inworp. Boada geeft de bal voor. Puławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Puławski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Activaplanet Patriotas - Bichos FC 0:6

41e minuut.
Kancik geeft een lange en hoge pass. Desperat kopt de bal weg. Puławski rent richting de bal. Puławski draait met de bal, schiet en ... Escalante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Activaplanet Patriotas - Bichos FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Activaplanet Patriotas 75%, Bichos FC 25%.
Activaplanet Patriotas - Bichos FC 0:7

52e minuut.
Puławski draait met de bal, schiet en ... Escalante met een sublieme pass. Rosas kopt de bal weg. Puławski rent richting de bal. Puławski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Boada kopt de bal weg. Desperat rent richting de bal. Desperat passt de bal in één keer door. Puławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Puławski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Activaplanet Patriotas - Bichos FC 0:8

61e minuut.
López Zambrano kopt de bal weg. Daar is Desperat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat rent richting de bal. Desperat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Activaplanet Patriotas - Bichos FC 0:9

68e minuut.
Alonso Villaverde is nu in balbezit. Alonso Villaverde met een sublieme pass. Escalante werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Puławski is nu in balbezit. Puławski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Activaplanet Patriotas - Bichos FC 0:10

82e minuut.
Desperat rent richting de bal. Boada is nu in balbezit. Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Boada rent richting de bal. Boada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Riaño rent richting de bal. Alonso Villaverde verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso Villaverde speelt de bal door. Puławski is nu in balbezit. Puławski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Desperat rent richting de bal. Desperat passt de bal in één keer door. Callaerts is nu in balbezit. Callaerts draait met de bal, schiet en ... Escalante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Activaplanet Patriotas - Bichos FC 0:11

90e minuut.
Daar is Desperat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Callaerts rent richting de bal. Desperat is nu in balbezit. Callaerts is nu in balbezit. Callaerts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Activaplanet Patriotas - Bichos FC 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Activaplanet Patriotas 56%, Bichos FC 44%.
Activaplanet Patriotas - Bichos FC 0:12