Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANIMALES INDOMABLES F.C. Conquistador F.C
Normal Tactiek Alta 4-3-2-1
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Santofimio bereikt de bal nog maar net als eerste. Santofimio geeft de bal voor. Duque bereikt de bal nog maar net als eerste. Duque schiet op doel. Amaya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANIMALES INDOMABLES F.C. - Conquistador F.C 1:0

20e minuut.
Peláez rent richting de bal. Foronda verovert de bal door een tackle van achteren. Foronda geeft de bal voor. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña draait met de bal, schiet en ... Amaya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Sanín geeft een lange en hoge pass. Daar is Banguero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banguero passt de bal met de wreef. Campos is nu in balbezit. Campos draait met de bal, schiet en ... Calderón Jr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANIMALES INDOMABLES F.C. 42%, Conquistador F.C 58%.
ANIMALES INDOMABLES F.C. - Conquistador F.C 1:0

50e minuut.
Banguero rent richting de bal. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrán maakt een afschuwelijke overtreding. Beltrán krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Calderón Jr met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Mondragón de bal. Mondragón met een sublieme pass. Banguero is nu in balbezit. Banguero haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Calderón Jr maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANIMALES INDOMABLES F.C. - Conquistador F.C 1:1

62e minuut.
Inworp. de la Pava zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mondragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahecha onderschept slim de pass. Mahecha geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mondragón met een snelle inworp. Banguero rent richting de bal. Banguero geeft de bal voor. Peláez is nu in balbezit. Peláez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANIMALES INDOMABLES F.C. 59%, Conquistador F.C 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ANIMALES INDOMABLES F.C. - Conquistador F.C 1:1