Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Activaplanet Patriotas Atletico Fuerza Tiburona F.C.
Normal Tactiek Alineacion 4
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 45.4
zwak Schieten solide
matig Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Montealegre rent richting de bal. Dediu onderschept slim de pass. Dediu geeft een hoge lob. Margal is nu in balbezit. Margal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Margal probeert de bal aan de voet te houden. Minujin bereikt de bal nog maar net als eerste. Minujin geeft een hoge lob. Rimblas Gómez is nu in balbezit. Rimblas Gómez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Mihailov speelt de bal door. Rimblas Gómez rent richting de bal. Rimblas Gómez passt de bal in één keer door. Margal rent richting de bal. Margal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Mihailov probeert naar een medespeler te passen. Retig bereikt de bal nog maar net als eerste. Retig passt de bal in één keer door. Rimblas Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Rimblas Gómez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Margal onderschept slim de pass. Margal speelt de bal door. Dediu is nu in balbezit. Rimblas Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimblas Gómez haalt uit met een fantastische trap. Escalante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
de la Cruz geeft de bal voor. Polk geeft een hoge lob. Acevedo probeert de bal aan de voet te houden. Margal bereikt de bal nog maar net als eerste. Margal geeft een hoge lob. Escalante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rimblas Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimblas Gómez haalt uit met een fantastische trap. Escalante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Activaplanet Patriotas - Atletico Fuerza Tiburona F.C. 0:1

25e minuut.
Dediu rent richting de bal. López Zambrano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dediu raakt geblesseerd tijdens het duel. Rimblas Gómez kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Activaplanet Patriotas - Atletico Fuerza Tiburona F.C. 0:2

28e minuut.
Retig met een sublieme pass. Rimblas Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dediu rent richting de bal. Dediu haalt uit met een fantastische trap. Escalante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Activaplanet Patriotas - Atletico Fuerza Tiburona F.C. 0:3

32e minuut.
Minujin speelt de bal door. Rimblas Gómez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van López Zambrano. López Zambrano krijgt een gele kaart. Rimblas Gómez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Minujin wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Minujin passt de bal in één keer door. Margal bereikt de bal nog maar net als eerste. Margal passt de bal in één keer door. Rimblas Gómez is nu in balbezit. Rimblas Gómez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barco Vargas met een harde bal richting middenveld. Retig geeft een hoge lob. Margal rent richting de bal. Margal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Minujin bereikt de bal nog maar net als eerste. Minujin passt de bal in één keer door. Margal speelt de bal door. Rimblas Gómez rent richting de bal. Rimblas Gómez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Activaplanet Patriotas - Atletico Fuerza Tiburona F.C. 0:4

38e minuut.
Retig passt de bal in één keer door. Dediu is nu in balbezit. Dediu passt de bal zonder na te denken. Rimblas Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimblas Gómez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Rimblas Gómez rent richting de bal. Margal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dediu rent richting de bal. Dediu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mihailov onderschept slim de pass. Mihailov passt de bal in één keer door. Rimblas Gómez is nu in balbezit. Rimblas Gómez draait met de bal, schiet en ... Escalante werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Activaplanet Patriotas 77%, Atletico Fuerza Tiburona F.C. 23%.
Activaplanet Patriotas - Atletico Fuerza Tiburona F.C. 0:4

48e minuut.
Tyfus speelt de bal door. Daar is Barco Vargas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rimblas Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Rimblas Gómez draait met de bal, schiet en ... Escalante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Activaplanet Patriotas - Atletico Fuerza Tiburona F.C. 0:5

50e minuut.
Dediu verovert de bal door een tackle van achteren. Dediu probeert naar een medespeler te passen. Margal rent richting de bal. Rimblas Gómez is nu in balbezit. Rimblas Gómez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Daar is Barco Vargas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rimblas Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Margal bereikt de bal nog maar net als eerste. Margal haalt uit met een fantastische trap. Escalante probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Activaplanet Patriotas - Atletico Fuerza Tiburona F.C. 0:6

52e minuut.
Dediu probeert naar een medespeler te passen. Retig is nu in balbezit. Retig geeft de bal voor. Rimblas Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Rimblas Gómez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Activaplanet Patriotas - Atletico Fuerza Tiburona F.C. 0:7

56e minuut.
Dediu speelt de bal door. Rimblas Gómez is nu in balbezit. Margal rent richting de bal. Margal schiet op doel. Escalante probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Escalante trapt de bal weg. Minujin kopt de bal weg. Mihailov met een sublieme pass. Margal rent richting de bal. Margal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Minujin geeft een lange en hoge pass. Rimblas Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Margal bereikt de bal nog maar net als eerste. Margal schiet op doel. López Zambrano probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Rimblas Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Dediu is nu in balbezit. Rimblas Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Margal bereikt de bal nog maar net als eerste. Margal draait met de bal, schiet en ... Escalante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Dediu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dediu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Activaplanet Patriotas - Atletico Fuerza Tiburona F.C. 0:8

70e minuut.
Peláez rent richting de bal. Rimblas Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Rimblas Gómez probeert naar een medespeler te passen. Margal rent richting de bal. Margal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Peláez is nu in balbezit. Peláez geeft de bal voor. Inworp. Retig met een snelle inworp. Dediu geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Barco Vargas is nu in balbezit. Margal verovert de bal door een tackle van achteren. Margal speelt de bal door. Daar is Dediu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dediu draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Margal rent richting de bal. Margal passt de bal in één keer door. Barco Vargas heeft problemen om de bal te vangen. Mihailov rent richting de bal. Mihailov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Minujin met een sublieme pass. Dediu is nu in balbezit. Dediu passt de bal in één keer door. Rimblas Gómez rent richting de bal. Rimblas Gómez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Acevedo probeert de bal aan de voet te houden. Quiroga met een sublieme pass. Mihailov met een sublieme pass. Rimblas Gómez is nu in balbezit. Rimblas Gómez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Activaplanet Patriotas - Atletico Fuerza Tiburona F.C. 0:9

80e minuut.
Polk speelt de bal door. Dediu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dediu probeert naar een medespeler te passen. Rimblas Gómez is nu in balbezit. Rimblas Gómez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Tyfus geeft de bal voor. Rimblas Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimblas Gómez passt de bal met de wreef. Dediu rent richting de bal. Dediu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Forero de bal. Margal bereikt de bal nog maar net als eerste. Margal haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert López Zambrano de bal onder controle te krijgen. Escalante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Activaplanet Patriotas - Atletico Fuerza Tiburona F.C. 0:10

86e minuut.
Mihailov passt de bal in één keer door. Margal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dediu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dediu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Activaplanet Patriotas - Atletico Fuerza Tiburona F.C. 0:11

88e minuut.
Dediu schiet op doel. López Zambrano kan de bal niet met de borst controleren. Rimblas Gómez is nu in balbezit. Rimblas Gómez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Activaplanet Patriotas - Atletico Fuerza Tiburona F.C. 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Activaplanet Patriotas 73%, Atletico Fuerza Tiburona F.C. 27%.
Activaplanet Patriotas - Atletico Fuerza Tiburona F.C. 0:12