Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Conquistador F.C Bichos FC
Alta 4-3-2-1 Tactiek German
37% Balbezit 63%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 44.1
weak Schieten formidable
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Alonso Villaverde probeert naar een medespeler te passen. Puławski is nu in balbezit. Puławski speelt de bal door. Callaerts rent richting de bal. Callaerts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Conquistador F.C - Bichos FC 0:1

5e minuut.
Daar is Usme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Puławski heeft problemen om de bal te vangen. Puławski schiet op doel. Amaya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Conquistador F.C - Bichos FC 0:2

7e minuut.
Mondragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Callaerts onderschept slim de pass. Callaerts passt de bal met de wreef. Puławski is nu in balbezit. Puławski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Doeltrap. Amaya trapt de bal weg. Desperat is nu in balbezit. Desperat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Conquistador F.C - Bichos FC 0:3

8e minuut.
Puławski verovert de bal door een tackle van achteren. Puławski passt de bal in één keer door. Desperat is nu in balbezit. Callaerts is nu in balbezit. Callaerts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Xuân Kiên rent richting de bal. Xuân Kiên geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Varón de bal. Desperat rent richting de bal. Desperat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Peláez onderschept slim de pass. Desperat is nu in balbezit. Callaerts rent richting de bal. Desperat is nu in balbezit. Desperat draait met de bal, schiet en ... Amaya bokst de bal weg.

23e minuut.
Rosas passt de bal zonder na te denken. Desperat is nu in balbezit. Desperat geeft de bal voor. Klungelig pakt Puławski de bal. Puławski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Callaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Callaerts passt de bal in één keer door. Massacri rent richting de bal. Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Massacri kopt de bal weg. Alonso heeft problemen om de bal te vangen. Desperat rent richting de bal. Desperat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Conquistador F.C - Bichos FC 0:4

30e minuut.
Kancik geeft de bal voor. Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat passt de bal zonder na te denken. Callaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Callaerts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Massacri geeft een lange en hoge pass. Puławski is nu in balbezit. Puławski passt de bal zonder na te denken. Callaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Callaerts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Conquistador F.C - Bichos FC 0:5

33e minuut.
Puławski met een sublieme pass. Kancik rent richting de bal. Kancik geeft een hoge lob. Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Conquistador F.C - Bichos FC 0:6

34e minuut.
Campos met een sublieme pass. Banguero is nu in balbezit. Puławski onderschept slim de pass. Puławski haalt uit met een fantastische trap. Amaya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Conquistador F.C - Bichos FC 0:7

40e minuut.
Alonso Villaverde geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Alonso de bal. Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat heeft problemen om de bal te vangen. Desperat schiet op doel. Amaya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Puławski rent richting de bal. Puławski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Alonso speelt de bal door. Daar is Varón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solano is nu in balbezit. Desperat onderschept slim de pass. Desperat haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Puławski is nu in balbezit. Puławski schiet op doel. Amaya probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Desperat kan de bal niet met de borst controleren. Desperat haalt uit met een fantastische trap. Amaya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Conquistador F.C - Bichos FC 0:8

43e minuut.
Rosas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Xuân Kiên, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xuân Kiên geeft een hoge lob. Desperat is nu in balbezit. Desperat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Solano trapt de bal weg van het doel. Callaerts kopt de bal weg. Varón is nu in balbezit. Puławski verovert de bal door een tackle van achteren. Puławski haalt uit met een fantastische trap. Amaya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Alonso Villaverde neemt de hoekschop. Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Desperat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Puławski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Conquistador F.C - Bichos FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Conquistador F.C 71%, Bichos FC 29%.
Conquistador F.C - Bichos FC 0:9

47e minuut.
Alonso Villaverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso Villaverde passt de bal in één keer door. Daar is Varón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Callaerts is nu in balbezit. Callaerts haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat haalt uit met een fantastische trap. Amaya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Conquistador F.C - Bichos FC 0:10

52e minuut.
Massacri bereikt de bal nog maar net als eerste. Massacri geeft een lange en hoge pass. Usme onderschept slim de pass. Puławski is nu in balbezit. Puławski haalt uit met een fantastische trap. Amaya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Alonso Villaverde neemt de hoekschop. Amaya speelt de bal door. Sanín kopt de bal weg. Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat schiet op doel. Amaya bokst de bal weg. Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat draait met de bal, schiet en ... Amaya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Conquistador F.C - Bichos FC 0:11

59e minuut.
Alonso Villaverde is nu in balbezit. Alonso Villaverde probeert naar een medespeler te passen. Rosas is nu in balbezit. Callaerts rent richting de bal. Callaerts haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Rosas kopt de bal weg. Desperat rent richting de bal. Desperat passt de bal met de wreef. Callaerts rent richting de bal. Callaerts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Conquistador F.C - Bichos FC 0:12

66e minuut.
Fabini rent richting de bal. Fabini met een sublieme pass. Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Conquistador F.C - Bichos FC 0:13

67e minuut.
Banguero is nu in balbezit. Pizzoza is nu in balbezit. Callaerts verovert de bal door een tackle van achteren. Callaerts haalt uit met een fantastische trap. Varón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amaya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Massacri bereikt de bal nog maar net als eerste. Massacri passt de bal met de wreef. Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat draait met de bal, schiet en ... Amaya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Conquistador F.C - Bichos FC 0:14

77e minuut.
Amaya met een harde bal richting middenveld. Alonso Villaverde is nu in balbezit. Alonso Villaverde speelt de bal door. Puławski rent richting de bal. Puławski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Alonso Villaverde kopt de bal weg. Puławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Varón begaat een overtreding. Puławski raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Puławski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Doeltrap. Alonso trapt de bal weg van het doel. Rosas kopt de bal weg. Puławski rent richting de bal. Puławski schiet op doel. Amaya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Conquistador F.C - Bichos FC 0:15

81e minuut.
Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat verovert de bal door een tackle van achteren. Desperat passt de bal met de wreef. Puławski rent richting de bal. Puławski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Alonso Villaverde heeft problemen om de bal te vangen. Alonso Villaverde passt de bal met de wreef. Callaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Puławski rent richting de bal. Puławski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Massacri rent richting de bal. Massacri geeft de bal voor. Daar is Puławski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Callaerts rent richting de bal. Callaerts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Conquistador F.C - Bichos FC 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Conquistador F.C 74%, Bichos FC 26%.
Conquistador F.C - Bichos FC 0:16