Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mask Unofficial Players
lolo Tactiek La muralla
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
22 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.9 gemiddelde waardering 41.7
very good Schieten average
very good Passen good
good Verdedigen average


6e minuut.
Šegrt probeert naar een medespeler te passen. Monsallier speelt de bal door. Poma is nu in balbezit. Poma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mask - Unofficial Players 1:0

8e minuut.
Trejos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Baiya de bal. Baiya passt de bal met de wreef. Harapes bereikt de bal nog maar net als eerste. Harapes schiet op doel. Mateiaş bokst de bal weg.

21e minuut.
Orakçı geeft de bal voor. Khumkerd kopt de bal weg. Daar is Alunni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulhavý rent richting de bal. Kulhavý haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mask - Unofficial Players 2:0

23e minuut.
Kulhavý passt de bal zonder na te denken. Monsallier probeert naar een medespeler te passen. Poma heeft problemen om de bal te vangen. Poma haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pisz de bal onder controle te krijgen. Bulvon bokst de bal weg. Bulvon speelt de bal door. Orakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baiya. Baiya krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsallier probeert naar een medespeler te passen. Orakçı met een sublieme pass. Poma is nu in balbezit. Poma haalt uit met een fantastische trap. Bulvon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Daar is Monsallier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monsallier probeert naar een medespeler te passen. Kulhavý rent richting de bal. Kulhavý schiet op doel. Bulvon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mask - Unofficial Players 3:0

45e minuut.
de la Calle komt het veld opgelopen. Thiên Mạnh komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mask 31%, Unofficial Players 69%.
mask - Unofficial Players 3:0

59e minuut.
Eslava geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thiên Mạnh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de la Calle rent richting de bal. de la Calle geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Šegrt geeft een hoge lob. Pisz heeft problemen om de bal te vangen. Poma bereikt de bal nog maar net als eerste. Poma schiet op doel. Bulvon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mask - Unofficial Players 4:0

74e minuut.
Šegrt met een sublieme pass. Blanco is nu in balbezit. Šegrt met een sublieme pass. Daar is Poma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poma haalt uit met een fantastische trap. Bulvon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alunni rent richting de bal. Alunni geeft de bal voor. Monsallier kopt de bal weg. Poma bereikt de bal nog maar net als eerste. Poma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Harapes passt de bal in één keer door. Thiên Mạnh rent richting de bal. Thiên Mạnh geeft de bal voor. Harapes is nu in balbezit. Harapes schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
mask - Unofficial Players 4:1

80e minuut.
Monsallier probeert naar een medespeler te passen. Orakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Orakçı met een sublieme pass. Poma is nu in balbezit. Poma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kulhavý is nu in balbezit. Kulhavý met een sublieme pass. Monsallier met een sublieme pass. Poma is nu in balbezit. Poma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Monsallier kopt de bal weg. Daar is Cabezas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poma rent richting de bal. Poma draait met de bal, schiet en ... Bulvon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mask - Unofficial Players 5:1

87e minuut.
Orakçı kopt de bal weg. Poma rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pisz. Pisz krijgt een gele kaart. Poma raakt geblesseerd tijdens het duel. Monsallier zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Kulhavý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulhavý schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Poma rent richting de bal. Poma schiet op doel. Bulvon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
mask - Unofficial Players 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mask 25%, Unofficial Players 75%.
mask - Unofficial Players 6:1