Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unofficial Players mask
Nueva meta Tactiek lolo
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 53.6
solide Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Gorbói rent richting de bal. de la Calle verovert de bal door een tackle van achteren. de la Calle passt de bal met de wreef. Vəlisoy rent richting de bal. Vəlisoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Castellbò is nu in balbezit. Castellbò geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Arteaga de bal onder controle te krijgen. Kulhavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulhavý geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Schwarzenbeck verovert de bal door een tackle van achteren. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga geeft de bal voor. Vəlisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlisoy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Eslava de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unofficial Players - mask 1:0

14e minuut.
de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Calle probeert naar een medespeler te passen. Vəlisoy heeft problemen om de bal te vangen. Vəlisoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Luengas kopt de bal weg. Monsallier is nu in balbezit. Klungelig pakt Monsallier de bal. Monsallier geeft een lange en hoge pass. Kulhavý springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Eslava kopt de bal weg. Monsallier kan de bal niet met de borst controleren. Monsallier geeft een hoge lob. Poma bereikt de bal nog maar net als eerste. Poma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Šegrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Šegrt geeft een hoge lob. Kulhavý rent richting de bal. Kulhavý draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Unofficial Players - mask 1:1

39e minuut.
de la Calle speelt de bal door. Harapes rent richting de bal. Eslava is nu in balbezit. Harapes is nu in balbezit. Harapes draait met de bal, schiet en ... Mateiaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Orakçı passt de bal in één keer door. Gorbói met een sublieme pass. Kulhavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulhavý haalt uit met een fantastische trap. Bulvon probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Poma rent richting de bal. Poma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unofficial Players - mask 1:2

44e minuut.
Kulhavý kopt de bal weg. Poma rent richting de bal. Trejos onderschept slim de pass. Trejos geeft de bal voor. Eslava is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Unofficial Players - mask 2:2

45e minuut.
Samper komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unofficial Players 52%, mask 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unofficial Players - mask 2:2

46e minuut.
Orakçı is nu in balbezit. Harapes onderschept slim de pass. Harapes passt de bal in één keer door. Vəlisoy is nu in balbezit. Vəlisoy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Gorbói rent richting de bal. Gorbói geeft een lange en hoge pass. Khumkerd kopt de bal weg. Kulhavý rent richting de bal. Kulhavý haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Monsallier is nu in balbezit. Monsallier passt de bal met de wreef. Poma is nu in balbezit. Poma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unofficial Players - mask 2:3

63e minuut.
Daar is Kulhavý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulhavý geeft de bal voor. Daar is Skabowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poma is nu in balbezit. Poma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unofficial Players - mask 2:4

74e minuut.
Daar is Eslava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Calle passt de bal in één keer door. Harapes is nu in balbezit. Harapes draait met de bal, schiet en ... Mateiaş bokst de bal weg. Vəlisoy is nu in balbezit. Vəlisoy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Samper probeert naar een medespeler te passen. de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Calle speelt de bal door. Harapes is nu in balbezit. Harapes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Trejos geeft de bal voor. Castellbò probeert de bal met de borst te controleren. Vəlisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlisoy haalt uit met een fantastische trap. Mateiaş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unofficial Players 62%, mask 38%.
Unofficial Players - mask 2:4