Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo COVID juan diego martinez
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Moya kopt de bal weg. Daar is Palacios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya is nu in balbezit. Moya haalt uit met een fantastische trap. Rubiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Ángel geeft een hoge lob. Colorado kopt de bal weg. Díaz heeft problemen om de bal te vangen. Moya rent richting de bal. Moya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - juan diego martinez 1:0

23e minuut.
Moya geeft een hoge lob. Palencia speelt de bal door. Ahumada is nu in balbezit. Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Higuita trapt de bal weg. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Palacios de bal. Palacios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - juan diego martinez 2:0

34e minuut.
Palacios rent richting de bal. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios onderschept slim de pass. Moya rent richting de bal. Moya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya verovert de bal door een tackle van achteren. Moya speelt de bal door. Palacios rent richting de bal. Palacios haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Palacios geeft een lange en hoge pass. Pimiento rent richting de bal. Ahumada verovert de bal door een tackle van achteren. Ahumada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - juan diego martinez 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo COVID 49%, juan diego martinez 51%.
Deportivo COVID - juan diego martinez 2:1

46e minuut.
Ángel speelt de bal door. Dalí is nu in balbezit. Díaz rent richting de bal. Dalí onderschept slim de pass. Dalí geeft een lange en hoge pass. Paal! Rubiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Astudillo heeft problemen om de bal te vangen. Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga met een sublieme pass. Ahumada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Arriaga onderschept slim de pass. Arriaga passt de bal in één keer door. Higuita bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada onderschept slim de pass. Ahumada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Astudillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada onderschept slim de pass. Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada rent richting de bal. Ahumada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Arriaga kopt de bal weg. Inworp. Ángel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osorio geeft de bal voor. Henao kopt de bal weg. Rubiano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Colorado geeft een hoge lob. Salamanca is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Montilla. Montilla krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Arriaga rent richting de bal. Ángel verovert de bal door een tackle van achteren. Ángel geeft een lange en hoge pass. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Dalí rent richting de bal. Dalí geeft de bal voor. Henao probeert de bal aan de voet te houden. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - juan diego martinez 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo COVID 47%, juan diego martinez 53%.
Deportivo COVID - juan diego martinez 3:1