Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unofficial Players Detrás Del Ultimo No Hay Nadie 
Nueva meta Tactiek 3-4-3
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
43.5 gemiddelde waardering 50.3
matig Schieten solide
goed Passen solide
goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Acero passt de bal in één keer door. Ringo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringo passt de bal in één keer door. Pulikowski is nu in balbezit. Pulikowski schiet op doel. Bulvon bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ringo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Carpintero heeft problemen om de bal te vangen. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Dziambel passt de bal in één keer door. Sitalo is nu in balbezit. Khumkerd rent richting de bal. Sitalo onderschept slim de pass. Sitalo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Ringo passt de bal met de wreef. Dziambel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziambel passt de bal in één keer door. Pulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulikowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Macavei geeft een hoge lob. Khumkerd kopt de bal weg. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal schiet op doel. Bulvon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unofficial Players - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  0:1

29e minuut.
Trejos komt het veld opgelopen. Samper komt het veld opgelopen. Arteaga komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Acero onderschept slim de pass. Acero geeft de bal voor. Mijal kopt de bal weg. Pulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulikowski draait met de bal, schiet en ... Bulvon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Acero rent richting de bal. Acero geeft een lange en hoge pass. Trejos probeert de bal aan de voet te houden. Pulikowski is nu in balbezit. Pulikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unofficial Players 73%, Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  27%.
Unofficial Players - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  0:1

52e minuut.
Dziambel verovert de bal door een tackle van achteren. Dziambel passt de bal met de wreef. Sitalo rent richting de bal. Mijal rent richting de bal. Mijal haalt uit met een fantastische trap. Bulvon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Mijal heeft problemen om de bal te vangen. Skabowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mijal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mijal krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Tatu geeft een lange en hoge pass. Samper kopt de bal weg. Klungelig pakt de la Calle de bal. Harapes is nu in balbezit. Harapes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Gafanhoto onderschept slim de pass. Gafanhoto passt de bal in één keer door. Sitalo rent richting de bal. Sitalo geeft een lange en hoge pass. Mijal springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Acero passt de bal in één keer door. Dziambel is nu in balbezit. Dziambel passt de bal in één keer door. Sitalo is nu in balbezit. Sitalo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unofficial Players 61%, Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  39%.
Unofficial Players - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  0:1