Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DEPOR BLUE mask
Intenso Tactiek lolo
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 52.1
very good Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Rulli verovert de bal door een tackle van achteren. Rulli passt de bal zonder na te denken. Miron probeert naar een medespeler te passen. Frydrych bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydrych haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Galván rent richting de bal. Frydrych onderschept slim de pass. Gorbói is nu in balbezit. Frydrych verovert de bal door een tackle van achteren. Frydrych draait met de bal, schiet en ... Mateiaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Inworp. Šegrt met een snelle inworp. Orakçı met een sublieme pass. Poma is nu in balbezit. Poma draait met de bal, schiet en ... Hormiga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPOR BLUE - mask 0:1

17e minuut.
Miron probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Galván de bal onder controle te krijgen. Frydrych is nu in balbezit. Frydrych schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DEPOR BLUE - mask 1:1

25e minuut.
Castellbò passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Galván de bal onder controle te krijgen. Frydrych rent richting de bal. Frydrych draait met de bal, schiet en ... Mateiaş probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kulhavý rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kalwa. Kulhavý raakt geblesseerd tijdens het duel. Šegrt met een snel genomen vrije trap. Poma springt en kopt de bal. Hormiga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPOR BLUE - mask 1:2

32e minuut.
Contreras passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Miron de bal. Miron speelt de bal door. Frydrych is nu in balbezit. Frydrych schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Gorbói rent richting de bal. Gorbói passt de bal zonder na te denken. Nikkarila geeft de bal voor. Poma is nu in balbezit. Poma draait met de bal, schiet en ... Hormiga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Poma rent richting de bal. Cinli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Poma raakt geblesseerd tijdens het duel. Monsallier zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Poma kopt de bal weg. Kulhavý is nu in balbezit. Kulhavý schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Monsallier rent richting de bal. Monsallier geeft een lange en hoge pass. Kulhavý kopt de bal weg. Poma is nu in balbezit. Poma haalt uit met een fantastische trap. Hormiga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPOR BLUE - mask 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEPOR BLUE 43%, mask 57%.
DEPOR BLUE - mask 1:3

52e minuut.
Benavides geeft een lange en hoge pass. Nikkarila rent richting de bal. Poma begaat een overtreding. Poma krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Contreras passt de bal in één keer door. Frydrych is nu in balbezit. Galván tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frydrych raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Frydrych neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Gorbói met een sublieme pass. Benavides is nu in balbezit. Benavides geeft een hoge lob. Poma bereikt de bal nog maar net als eerste. Poma haalt uit met een fantastische trap. Hormiga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Monsallier verovert de bal door een tackle van achteren. Gorbói bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorbói probeert naar een medespeler te passen. Poma rent richting de bal. Poma draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Orakçı probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Poma de bal. Poma passt de bal zonder na te denken. Kulhavý is nu in balbezit. Kulhavý draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEPOR BLUE 46%, mask 54%.
DEPOR BLUE - mask 1:3