Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mask DEPOR BLUE
lolo Tactiek Intenso
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 56.6
solid Schieten excellent
very good Passen very good
good Verdedigen very good


5e minuut.
Galván geeft een hoge lob. Inworp. Kalwa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cinli geeft een lange en hoge pass. Frydrych krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Orakçı passt de bal in één keer door. Kalwa probeert naar een medespeler te passen. Miron rent richting de bal. Miron geeft een hoge lob. Frydrych krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Eslava geeft de bal voor. Monsallier rent richting de bal. Monsallier passt de bal in één keer door. Poma is nu in balbezit. Poma draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
mask - DEPOR BLUE 1:0

41e minuut.
Cinli passt de bal met de wreef. Frydrych is nu in balbezit. Galván is nu in balbezit. Frydrych onderschept slim de pass. Frydrych draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mask 59%, DEPOR BLUE 41%.
mask - DEPOR BLUE 1:0

62e minuut.
Kulhavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Craeymeersch geeft de bal voor. Benavides probeert de bal met de borst te controleren. Frydrych rent richting de bal. Frydrych draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Craeymeersch geeft de bal voor. Klungelig pakt Miron de bal. Miron speelt de bal door. Klungelig pakt Frydrych de bal. Frydrych schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Inworp. Contreras met de inworp. Rulli rent richting de bal. Rulli geeft de bal voor. Frydrych krijgt zijn hoofd ertegen. Mateiaş bokst de bal weg.

79e minuut.
Cinli onderschept slim de pass. Cinli speelt de bal door. Miron probeert naar een medespeler te passen. Frydrych rent richting de bal. Frydrych schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mask 56%, DEPOR BLUE 44%.
mask - DEPOR BLUE 1:0