Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juan diego martinez MIKES F.C.
Normal Tactiek MK13
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 54.7
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Soares rent richting de bal. Tibeuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibeuf probeert naar een medespeler te passen. Aloyan is nu in balbezit. Aloyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - MIKES F.C. 0:1

4e minuut.
El Bouhouni probeert naar een medespeler te passen. Tibeuf rent richting de bal. Tibeuf met een sublieme pass. Soares is nu in balbezit. Soares haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Yong-Ki passt de bal in één keer door. Barón is nu in balbezit. Barón geeft een lange en hoge pass. Aloyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Modesto geeft de bal voor. Inworp. Petruccio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aloyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
El Bouhouni met een sublieme pass. Klungelig pakt Tibeuf de bal. Tibeuf met een sublieme pass. Soares rent richting de bal. Soares schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Soares probeert naar een medespeler te passen. Colorado bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloyan verovert de bal door een tackle van achteren. Petruccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruccio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Díaz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Modesto de bal. Petruccio probeert naar een medespeler te passen. Aloyan rent richting de bal. Aloyan draait met de bal, schiet en ... Rubiano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Estupiñán probeert naar een medespeler te passen. El Bouhouni rent richting de bal. El Bouhouni passt de bal met de wreef. Soares is nu in balbezit. Soares draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Aloyan passt de bal met de wreef. El Bouhouni speelt de bal door. Henao rent richting de bal. Soares onderschept slim de pass. Soares schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Estupiñán met een sublieme pass. Céspedes is nu in balbezit. Céspedes geeft de bal voor. Aloyan is nu in balbezit. Aloyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Silva onderschept slim de pass. Arriaga rent richting de bal. Daar is Arriaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arriaga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Modesto rent richting de bal. Petruccio verovert de bal door een tackle van achteren. Petruccio speelt de bal door. Soares is nu in balbezit. Soares schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Aloyan probeert de bal met de borst te controleren. Henao is nu in balbezit. Aloyan verovert de bal door een tackle van achteren. Aloyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - MIKES F.C. 0:2

33e minuut.
Henao geeft een hoge lob. Petruccio kopt de bal weg. El Bouhouni kan de bal niet met de borst controleren. Aloyan is nu in balbezit. Aloyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - MIKES F.C. 0:3

34e minuut.
Soares met een sublieme pass. Tibeuf rent richting de bal. Tibeuf speelt de bal door. Petruccio rent richting de bal. Petruccio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - MIKES F.C. 0:4

36e minuut.
Tibeuf geeft een lange en hoge pass. Cantor heeft problemen om de bal te vangen. Soares bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt El Bouhouni de bal. El Bouhouni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Soares passt de bal met de wreef. Petruccio rent richting de bal. Petruccio passt de bal in één keer door. Aloyan is nu in balbezit. Aloyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - MIKES F.C. 0:5

42e minuut.
Estupiñán passt de bal zonder na te denken. Tibeuf probeert naar een medespeler te passen. Aloyan rent richting de bal. Aloyan schiet op doel. Rubiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - MIKES F.C. 0:6

45e minuut.
Palacios passt de bal met de wreef. El Bouhouni is nu in balbezit. El Bouhouni passt de bal in één keer door. Soares rent richting de bal. Soares schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juan diego martinez 77%, MIKES F.C. 23%.
juan diego martinez - MIKES F.C. 0:6

46e minuut.
Petruccio rent richting de bal. Petruccio probeert naar een medespeler te passen. El Bouhouni heeft problemen om de bal te vangen. Aloyan rent richting de bal. Aloyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Palacios is nu in balbezit. Petruccio verovert de bal door een tackle van achteren. Petruccio speelt de bal door. Soares rent richting de bal. Soares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - MIKES F.C. 0:7

58e minuut.
Barón met een snelle inworp. Tibeuf geeft een hoge lob. Henao heeft problemen om de bal te vangen. Soares rent richting de bal. Soares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - MIKES F.C. 0:8

63e minuut.
Tibeuf onderschept slim de pass. Tibeuf probeert naar een medespeler te passen. Soares is nu in balbezit. Soares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - MIKES F.C. 0:9

65e minuut.
Klungelig pakt Aloyan de bal. Petruccio is nu in balbezit. Aloyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloyan draait met de bal, schiet en ... Colorado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - MIKES F.C. 0:10

70e minuut.
Tibeuf passt de bal zonder na te denken. El Bouhouni probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Colorado de bal. Aloyan is nu in balbezit. Aloyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Tibeuf kopt de bal weg. Cantor kan de bal niet met de borst controleren. Soares rent richting de bal. Soares draait met de bal, schiet en ... Aloyan rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Petruccio neemt de hoekschop. Aloyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Rubiano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Henao probeert naar een medespeler te passen. El Bouhouni met een sublieme pass. Aloyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloyan haalt uit met een fantastische trap. Rubiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - MIKES F.C. 0:11

85e minuut.
Silva geeft een lange en hoge pass. Henao kan de bal niet met de borst controleren. Soares rent richting de bal. El Bouhouni is nu in balbezit. El Bouhouni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Tibeuf passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Díaz de bal. El Bouhouni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aloyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aloyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

88e minuut.
Daar is Modesto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petruccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruccio speelt de bal door. Soares kan de bal niet met de borst controleren. Soares schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - MIKES F.C. 0:12

90e minuut.
Aloyan passt de bal met de wreef. Henao is nu in balbezit. Soares onderschept slim de pass. El Bouhouni bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bouhouni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - MIKES F.C. 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juan diego martinez 79%, MIKES F.C. 21%.
juan diego martinez - MIKES F.C. 0:13