Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MIKES F.C. juan diego martinez
MK13 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
10% Spel op eigen helft 90%
56 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 19.2
solid Schieten poor
solid Passen poor
very good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Aloyan passt de bal zonder na te denken. Petruccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruccio geeft een lange en hoge pass. Soares rent richting de bal. Soares draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Petruccio met een snelle inworp. Palacios is nu in balbezit. El Bouhouni verovert de bal door een tackle van achteren. El Bouhouni geeft de bal voor. Soares springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Tibeuf passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Aloyan de bal. Aloyan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Colorado de bal onder controle te krijgen. Rubiano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Petruccio geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Soares krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Henao trapt de bal weg van het doel. Tibeuf kopt de bal weg. Soares rent richting de bal. Soares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKES F.C. - juan diego martinez 1:0

11e minuut.
El Bouhouni passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Barón de bal. Barón geeft de bal voor. Soares is nu in balbezit. Soares draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Soares is nu in balbezit. Soares schiet op doel. Paal!

13e minuut.
El Bouhouni bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bouhouni passt de bal in één keer door. Soares bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares schiet op doel. Rubiano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKES F.C. - juan diego martinez 2:0

14e minuut.
Soares rent richting de bal. El Bouhouni probeert naar een medespeler te passen. Aloyan rent richting de bal. Aloyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKES F.C. - juan diego martinez 3:0

18e minuut.
Petruccio probeert naar een medespeler te passen. Aloyan is nu in balbezit. Aloyan draait met de bal, schiet en ... Colorado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKES F.C. - juan diego martinez 4:0

19e minuut.
Petruccio heeft problemen om de bal te vangen. Petruccio passt de bal zonder na te denken. Aloyan is nu in balbezit. Aloyan schiet op doel. Henao probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKES F.C. - juan diego martinez 5:0

22e minuut.
Petruccio probeert naar een medespeler te passen. El Bouhouni is nu in balbezit. El Bouhouni passt de bal met de wreef. Aloyan rent richting de bal. Aloyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rubiano trapt de bal weg van het doel. Tibeuf kopt de bal weg. El Bouhouni met een sublieme pass. Soares rent richting de bal. Soares draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Aloyan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKES F.C. - juan diego martinez 6:0

30e minuut.
Petruccio is nu in balbezit. Petruccio geeft de bal voor. Colorado probeert de bal met de borst te controleren. Aloyan rent richting de bal. Aloyan draait met de bal, schiet en ... Rubiano bokst de bal weg. Henao rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKES F.C. - juan diego martinez 7:0

32e minuut.
Tibeuf probeert naar een medespeler te passen. El Bouhouni met een sublieme pass. Aloyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloyan draait met de bal, schiet en ... Rubiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKES F.C. - juan diego martinez 8:0

36e minuut.
Petruccio kopt de bal weg. Aloyan rent richting de bal. Aloyan passt de bal zonder na te denken. Soares rent richting de bal. Soares draait met de bal, schiet en ... Rubiano bokst de bal weg.

36e minuut.
Colorado rent richting de bal. Colorado geeft een lange en hoge pass. Barón heeft problemen om de bal te vangen. Estupiñán bereikt de bal nog maar net als eerste. Estupiñán draait met de bal, schiet en ... Rubiano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Klungelig pakt El Bouhouni de bal. El Bouhouni geeft de bal voor. Aloyan rent richting de bal. Aloyan haalt uit met een fantastische trap. Rubiano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKES F.C. - juan diego martinez 9:0

43e minuut.
Rubiano trapt de bal weg. El Bouhouni kopt de bal weg. Colorado controleert de bal met de borst. Aloyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIKES F.C. 12%, juan diego martinez 88%.
MIKES F.C. - juan diego martinez 9:0

52e minuut.
Rubiano trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petruccio met de inworp. El Bouhouni geeft de bal voor. Soares krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Modesto probeert naar een medespeler te passen. Tibeuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibeuf passt de bal in één keer door. Soares bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
El Bouhouni speelt de bal door. Soares rent richting de bal. Soares probeert naar een medespeler te passen. Aloyan rent richting de bal. Aloyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MIKES F.C. - juan diego martinez 10:0

57e minuut.
Klungelig pakt Arriaga de bal. Aloyan rent richting de bal. Petruccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruccio geeft de bal voor. Soares krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKES F.C. - juan diego martinez 11:0

59e minuut.
Tibeuf is nu in balbezit. Tibeuf passt de bal zonder na te denken. Aloyan is nu in balbezit. Aloyan haalt uit met een fantastische trap. Colorado heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bouhouni verovert de bal door een tackle van achteren. El Bouhouni probeert naar een medespeler te passen. Soares heeft problemen om de bal te vangen. Soares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKES F.C. - juan diego martinez 12:0

66e minuut.
Petruccio rent richting de bal. Petruccio geeft de bal voor. Soares bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Aloyan heeft problemen om de bal te vangen. El Bouhouni bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bouhouni passt de bal zonder na te denken. Soares bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Estupiñán passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Petruccio de bal. Petruccio speelt de bal door. Aloyan rent richting de bal. Aloyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Soares probeert de bal met de borst te controleren. Rubiano bokst de bal weg. Soares kan de bal niet met de borst controleren. Soares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKES F.C. - juan diego martinez 13:0

80e minuut.
Tibeuf passt de bal zonder na te denken. El Bouhouni probeert naar een medespeler te passen. Colorado rent richting de bal. Aloyan onderschept slim de pass. Aloyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
El Bouhouni rent richting de bal. El Bouhouni probeert naar een medespeler te passen. Colorado is nu in balbezit. Aloyan onderschept slim de pass. Aloyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Tibeuf met een sublieme pass. Soares heeft problemen om de bal te vangen. El Bouhouni bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloyan is nu in balbezit. Aloyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Soares rent richting de bal. Soares haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Petruccio kopt de bal weg. Soares heeft problemen om de bal te vangen. El Bouhouni speelt de bal door. Aloyan rent richting de bal. Aloyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIKES F.C. 7%, juan diego martinez 93%.
MIKES F.C. - juan diego martinez 13:0