Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mask Detrás Del Ultimo No Hay Nadie 
lolo Tactiek 3-4-3
57% Balbezit 43%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 47.6
very good Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen good


3e minuut.
Dziambel geeft een lange en hoge pass. Zhotev kopt de bal weg. Daar is Eslava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijal is nu in balbezit. Mijal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Tatu onderschept slim de pass. Monsallier bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsallier geeft de bal voor. Kulhavý maakt een snoekduik en kopt de bal. Šenkyřík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mask - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  1:0

20e minuut.
Ringo speelt de bal door. Pita rent richting de bal. Ringo verovert de bal door een tackle van achteren. Ringo geeft de bal voor. Galván rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Macavei raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bent komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Acero verovert de bal door een tackle van achteren. Acero passt de bal zonder na te denken. Zhotev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal rent richting de bal. Mijal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Castellbò rent richting de bal. Castellbò passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mateiaş de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mask - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  1:1

39e minuut.
Kulhavý passt de bal met de wreef. Bent geeft de bal voor. Zhotev kopt de bal weg. Mijal rent richting de bal. Mijal haalt uit met een fantastische trap. Mateiaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Kulhavý verovert de bal door een tackle van achteren. Kulhavý passt de bal zonder na te denken. Šegrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Šegrt geeft een lange en hoge pass. Poma springt en kopt de bal. Šenkyřík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mask - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  2:1

43e minuut.
Dziambel probeert naar een medespeler te passen. Gorbói probeert naar een medespeler te passen. Poma is nu in balbezit. Kulhavý is nu in balbezit. Kulhavý draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mask - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  3:1

44e minuut.
Mijal met een sublieme pass. Zhotev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Poma. Poma krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mask 57%, Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  43%.
mask - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  3:1

59e minuut.
Bent passt de bal met de wreef. Gorbói is nu in balbezit. Gorbói geeft een lange en hoge pass. Kulhavý rent richting de bal. Kulhavý draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Monsallier geeft een lange en hoge pass. Daar is Gafanhoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulhavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulhavý schiet op doel. Šenkyřík probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
mask - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  4:1

67e minuut.
Monsallier bereikt de bal nog maar net als eerste. Acero onderschept slim de pass. Acero passt de bal met de wreef. Daar is Sitalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitalo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Pita verovert de bal door een tackle van achteren. Pita met een sublieme pass. Šegrt met een sublieme pass. Kulhavý heeft problemen om de bal te vangen. Kulhavý haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Pita probeert naar een medespeler te passen. Monsallier bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsallier passt de bal met de wreef. Poma bereikt de bal nog maar net als eerste. Poma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mask 42%, Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  58%.
mask - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  4:1