Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DEPOR BLUE Unofficial Players
Intenso Tactiek Nueva meta
62% Balbezit 38%
27% Spel op eigen helft 73%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.7 gemiddelde waardering 37.5
excellent Schieten adequate
excellent Passen average
very good Verdedigen average


2e minuut.
Rulli rent richting de bal. Rulli met een sublieme pass. Frydrych rent richting de bal. Frydrych schiet op doel. Patarroyo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPOR BLUE - Unofficial Players 1:0

11e minuut.
Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron passt de bal in één keer door. Cinli met een sublieme pass. Frydrych rent richting de bal. Frydrych draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DEPOR BLUE - Unofficial Players 2:0

13e minuut.
Visbal is nu in balbezit. Contreras verovert de bal door een tackle van achteren. Contreras met een sublieme pass. Cinli rent richting de bal. Cinli geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Visbal probeert naar een medespeler te passen. Cabezas speelt de bal door. Samper met een sublieme pass. Vəlisoy rent richting de bal. Vəlisoy haalt uit met een fantastische trap. Hormiga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Nikkarila bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikkarila geeft de bal voor. Vəlisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlisoy draait met de bal, schiet en ... Hormiga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kalwa speelt de bal door. Cinli probeert naar een medespeler te passen. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras geeft de bal voor. Frydrych maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPOR BLUE - Unofficial Players 3:0

24e minuut.
Visbal geeft een hoge lob. Inworp. Rulli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPOR BLUE - Unofficial Players 4:0

25e minuut.
Doeltrap. Luengas komt het veld opgelopen. Trejos komt het veld opgelopen. Arteaga komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Visbal met een snelle inworp. Arteaga rent richting de bal. Arteaga passt de bal zonder na te denken. Vəlisoy rent richting de bal. Vəlisoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Contreras is nu in balbezit. Visbal verovert de bal door een tackle van achteren. Visbal speelt de bal door. Frydrych is nu in balbezit. Frydrych draait met de bal, schiet en ... Patarroyo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEPOR BLUE 31%, Unofficial Players 69%.
DEPOR BLUE - Unofficial Players 4:0

51e minuut.
Miron rent richting de bal. Miron geeft een hoge lob. Frydrych kan de bal niet met de borst controleren. Frydrych draait met de bal, schiet en ... Patarroyo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPOR BLUE - Unofficial Players 5:0

53e minuut.
Carpintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron verovert de bal door een tackle van achteren. Miron passt de bal in één keer door. Frydrych bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydrych draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Skabowski rent richting de bal. Rulli verovert de bal door een tackle van achteren. Rulli speelt de bal door. Frydrych rent richting de bal. Frydrych haalt uit met een fantastische trap. Patarroyo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPOR BLUE - Unofficial Players 6:0

75e minuut.
Rulli geeft een hoge lob. Arteaga onderschept slim de pass. Kalwa is nu in balbezit. Kalwa geeft een lange en hoge pass. Frydrych krijgt zijn hoofd ertegen. Patarroyo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Daar is Contreras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Visbal onderschept slim de pass. Rulli verovert de bal door een tackle van achteren. Rulli geeft een lange en hoge pass. Frydrych maakt een snoekduik en kopt de bal. Patarroyo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEPOR BLUE 23%, Unofficial Players 77%.
DEPOR BLUE - Unofficial Players 6:0