Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jonri F.C. juan diego martinez
442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
25 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 18.4
good Schieten unsatisfactory
solid Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Henao bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorente verovert de bal door een tackle van achteren. Llorente geeft een hoge lob. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Astramowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Astramowicz passt de bal in één keer door. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jonri F.C. - juan diego martinez 1:0

18e minuut.
Díaz onderschept slim de pass. Barbosa onderschept slim de pass. Barbosa probeert naar een medespeler te passen. Llorente bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorente schiet op doel. Rubiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Masmanidis probeert naar een medespeler te passen. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca passt de bal in één keer door. Llorente is nu in balbezit. Llorente schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca passt de bal met de wreef. Llorente bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorente schiet op doel. Rubiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonri F.C. - juan diego martinez 2:0

35e minuut.
Arriaga geeft de bal voor. Melodia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ahumada is nu in balbezit. Ahumada draait met de bal, schiet en ... Patierno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonri F.C. - juan diego martinez 2:1

39e minuut.
Minassyan kopt de bal weg. Llorente bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorente passt de bal in één keer door. Salamanca rent richting de bal. Salamanca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Astramowicz heeft problemen om de bal te vangen. Astramowicz geeft een lange en hoge pass. Modesto rent richting de bal. Salamanca verovert de bal door een tackle van achteren. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jonri F.C. - juan diego martinez 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonri F.C. 35%, juan diego martinez 65%.
Jonri F.C. - juan diego martinez 3:1

50e minuut.
Barbosa met een sublieme pass. Astramowicz rent richting de bal. Astramowicz met een sublieme pass. Llorente is nu in balbezit. Llorente schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonri F.C. - juan diego martinez 4:1

53e minuut.
Meza geeft een lange en hoge pass. Astramowicz is nu in balbezit. Astramowicz passt de bal met de wreef. Llorente bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Cantor rent richting de bal. Llorente verovert de bal door een tackle van achteren. Llorente met een sublieme pass. Salamanca heeft problemen om de bal te vangen. Salamanca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Díaz geeft een hoge lob. Bohács bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohács geeft de bal voor. Salamanca rent richting de bal. Salamanca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonri F.C. - juan diego martinez 5:1

61e minuut.
Mosquera komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Cantor geeft een hoge lob. Masmanidis kopt de bal weg. Barbosa heeft problemen om de bal te vangen. Barbosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jonri F.C. - juan diego martinez 6:1

67e minuut.
Daar is Masmanidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masmanidis passt de bal in één keer door. Salamanca is nu in balbezit. Barbosa rent richting de bal. Barbosa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Daza komt het veld opgelopen. Mancera komt het veld opgelopen. Palencia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Patierno bokst de bal weg. Ahumada is nu in balbezit. Ahumada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonri F.C. - juan diego martinez 6:2

73e minuut.
Daar is Salamanca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salamanca passt de bal met de wreef. Daza bereikt de bal nog maar net als eerste. Daza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonri F.C. - juan diego martinez 7:2

75e minuut.
Masmanidis geeft een hoge lob. Cantor heeft problemen om de bal te vangen. Astramowicz is nu in balbezit. Astramowicz schiet op doel. Rubiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonri F.C. - juan diego martinez 8:2

77e minuut.
Barbosa probeert naar een medespeler te passen. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca met een sublieme pass. Daza bereikt de bal nog maar net als eerste. Daza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonri F.C. - juan diego martinez 9:2

86e minuut.
Mosquera geeft een lange en hoge pass. Colorado bereikt de bal nog maar net als eerste. Colorado geeft een hoge lob. Masmanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Masmanidis geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Meza passt de bal zonder na te denken. Barbosa rent richting de bal. Barbosa met een sublieme pass. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Daza passt de bal zonder na te denken. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa met een sublieme pass. Klungelig pakt Salamanca de bal. Salamanca haalt uit met een fantastische trap. Rubiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Masmanidis is nu in balbezit. Masmanidis passt de bal in één keer door. Daar is Colorado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonri F.C. 21%, juan diego martinez 79%.
Jonri F.C. - juan diego martinez 9:2