Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juan diego martinez Jonri F.C.
Normal Tactiek 442
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 44.5
slecht Schieten solide
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Arriaga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ahumada de bal. Llorente onderschept slim de pass. Llorente haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Masmanidis speelt de bal door. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca passt de bal in één keer door. Llorente is nu in balbezit. Llorente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Llorente is nu in balbezit. Llorente passt de bal zonder na te denken. Modesto rent richting de bal. Salamanca onderschept slim de pass. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Jonri F.C. 0:1

7e minuut.
Salamanca rent richting de bal. Colorado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca verovert de bal door een tackle van achteren. Salamanca draait met de bal, schiet en ... Rubiano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palacios. Barbosa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Minassyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Astramowicz probeert naar een medespeler te passen. Masmanidis is nu in balbezit. Masmanidis passt de bal met de wreef. Llorente bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorente draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Díaz is nu in balbezit. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa passt de bal met de wreef. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Palencia passt de bal met de wreef. Díaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barbosa probeert naar een medespeler te passen. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Rubiano trapt de bal weg van het doel. Barbosa kopt de bal weg. Klungelig pakt Colorado de bal. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Jonri F.C. 0:2

16e minuut.
Ahumada passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Colorado de bal. Salamanca verovert de bal door een tackle van achteren. Salamanca draait met de bal, schiet en ... Rubiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Jonri F.C. 0:3

21e minuut.
Masmanidis verovert de bal door een tackle van achteren. Masmanidis met een sublieme pass. Salamanca rent richting de bal. Salamanca haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Colorado de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Jonri F.C. 0:4

28e minuut.
Palencia is nu in balbezit. Meza verovert de bal door een tackle van achteren. Meza passt de bal in één keer door. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Modesto rent richting de bal. Salamanca verovert de bal door een tackle van achteren. Salamanca passt de bal met de wreef. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Llorente is nu in balbezit. Díaz rent richting de bal. Barbosa met een sublieme pass. Salamanca rent richting de bal. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Masmanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Masmanidis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Díaz de bal. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Llorente probeert naar een medespeler te passen. Modesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca onderschept slim de pass. Salamanca haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Colorado de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Jonri F.C. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juan diego martinez 78%, Jonri F.C. 22%.
juan diego martinez - Jonri F.C. 0:5

49e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Astramowicz zal de hoekschop nemen. Llorente rent richting de bal. Llorente geeft een lange en hoge pass. Salamanca rent richting de bal. Salamanca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Jonri F.C. 0:6

58e minuut.
Salamanca is nu in balbezit. Salamanca passt de bal in één keer door. Llorente bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Jonri F.C. 0:7

60e minuut.
Meza met een snelle inworp. Daar is Astramowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Astramowicz passt de bal in één keer door. Masmanidis is nu in balbezit. Masmanidis geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Jonri F.C. 0:8

64e minuut.
Rubiano speelt de bal door. Klungelig pakt Díaz de bal. Barbosa is nu in balbezit. Llorente rent richting de bal. Llorente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Jonri F.C. 0:9

70e minuut.
Astramowicz speelt de bal door. Llorente bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorente passt de bal in één keer door. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca schiet op doel. Rubiano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Astramowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Llorente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llorente probeert naar een medespeler te passen. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Astramowicz kopt de bal weg. Llorente is nu in balbezit. Cantor begaat een overtreding. Cantor krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Rubiano trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Barbosa de bal. Barbosa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Salamanca de bal. Salamanca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Doeltrap. Rubiano trapt de bal weg. Astramowicz kopt de bal weg. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Henao de bal. Llorente is nu in balbezit. Díaz begaat een overtreding. Llorente roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Llorente kan niet meer verder spelen. Daza komt het veld opgelopen. Minassyan met een snel genomen vrije trap. Henao kopt de bal weg. Rubiano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca haalt uit met een fantastische trap. Paal!

78e minuut.
Astramowicz rent richting de bal. Astramowicz geeft de bal voor. Modesto kopt de bal weg. Daza kan de bal niet met de borst controleren. Daza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Colorado is nu in balbezit. Colorado geeft de bal voor. Meza kopt de bal weg. Daza is nu in balbezit. Daza schiet op doel. Rubiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Astramowicz rent richting de bal. Astramowicz passt de bal met de wreef. Barbosa probeert naar een medespeler te passen. Daza is nu in balbezit. Daza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juan diego martinez 74%, Jonri F.C. 26%.
juan diego martinez - Jonri F.C. 0:9