Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo COVID MIKES F.C.
Normal Tactiek MK13
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.2 gemiddelde waardering 50.1
average Schieten solid
poor Passen solid
weak Verdedigen very good


1e minuut.
Palacios passt de bal met de wreef. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca speelt de bal door. Aloyan is nu in balbezit. Aloyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Petruccio geeft een hoge lob. Soares maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - MIKES F.C. 0:1

3e minuut.
Klungelig pakt Soares de bal. El Bouhouni is nu in balbezit. El Bouhouni geeft de bal voor. Klungelig pakt Aloyan de bal. Aloyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - MIKES F.C. 0:2

8e minuut.
Yong-Ki verovert de bal door een tackle van achteren. El Bouhouni met een sublieme pass. Salamanca rent richting de bal. Soares verovert de bal door een tackle van achteren. Soares haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - MIKES F.C. 0:3

16e minuut.
Tibeuf is nu in balbezit. Tibeuf passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Astudillo de bal. Aloyan is nu in balbezit. Aloyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - MIKES F.C. 0:4

17e minuut.
Ángel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tibeuf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El Bouhouni geeft een hoge lob. Aloyan springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Pimiento is nu in balbezit. Soares onderschept slim de pass. Aloyan rent richting de bal. Aloyan draait met de bal, schiet en ... Gil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - MIKES F.C. 0:5

23e minuut.
Petruccio met een sublieme pass. El Bouhouni is nu in balbezit. El Bouhouni passt de bal met de wreef. Soares rent richting de bal. Soares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - MIKES F.C. 0:6

25e minuut.
Dalí passt de bal zonder na te denken. Astudillo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van El Bouhouni. El Bouhouni krijgt een gele kaart.

35e minuut.
El Bouhouni passt de bal in één keer door. Petruccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruccio passt de bal zonder na te denken. Aloyan is nu in balbezit. Aloyan draait met de bal, schiet en ... Gil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aloyan is nu in balbezit. Aloyan draait met de bal, schiet en ... Gil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - MIKES F.C. 0:7

39e minuut.
Estupiñán kopt de bal weg. Daar is Higuita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soares bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares draait met de bal, schiet en ... Gil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
El Bouhouni probeert naar een medespeler te passen. Soares bereikt de bal nog maar net als eerste. Ángel is nu in balbezit. Aloyan is nu in balbezit. Aloyan haalt uit met een fantastische trap. Gil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Osorio met een snelle inworp. Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibeuf geeft de bal voor. Aloyan rent richting de bal. Aloyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Pimiento is nu in balbezit. Gil speelt de bal door. Tibeuf geeft een lange en hoge pass. Aloyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - MIKES F.C. 0:8

45e minuut.
Moya probeert de bal aan de voet te houden. Petruccio speelt de bal door. Aloyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - MIKES F.C. 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo COVID 76%, MIKES F.C. 24%.
Deportivo COVID - MIKES F.C. 0:9

49e minuut.
El Bouhouni passt de bal in één keer door. Aloyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimiento rent richting de bal. Aloyan verovert de bal door een tackle van achteren. Aloyan draait met de bal, schiet en ... Gil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Estupiñán probeert naar een medespeler te passen. Ángel rent richting de bal. Ángel passt de bal zonder na te denken. Dalí rent richting de bal. Dalí geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Aloyan is nu in balbezit. El Bouhouni bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bouhouni passt de bal zonder na te denken. Tibeuf rent richting de bal. Tibeuf haalt uit met een fantastische trap. Gil bokst de bal weg. Soares is nu in balbezit. Soares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - MIKES F.C. 0:10

59e minuut.
Gil met een sublieme pass. Estupiñán kopt de bal weg. Klungelig pakt Petruccio de bal. Petruccio geeft een lange en hoge pass. Soares maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Petruccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruccio geeft een hoge lob. Higuita kopt de bal weg. Aloyan heeft problemen om de bal te vangen. Aloyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Tibeuf speelt de bal door. Higuita is nu in balbezit. Soares onderschept slim de pass. Soares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - MIKES F.C. 0:11

66e minuut.
Tibeuf speelt de bal door. Silva rent richting de bal. Silva geeft de bal voor. Soares rent richting de bal. Soares haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Aloyan passt de bal met de wreef. Petruccio geeft de bal voor. Tibeuf rent richting de bal. Soares rent richting de bal. Soares haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gil met een harde bal richting middenveld. El Bouhouni rent richting de bal. El Bouhouni passt de bal met de wreef. Daar is Soares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soares draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Pimiento passt de bal zonder na te denken. El Bouhouni met een sublieme pass. Soares rent richting de bal. Soares schiet op doel. Higuita probeert de bal aan de voet te houden. Gil bokst de bal weg.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buendía zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petruccio speelt de bal door. Aloyan is nu in balbezit. Aloyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
El Bouhouni passt de bal in één keer door. Tibeuf geeft de bal voor. Daar is Aloyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aloyan haalt uit met een fantastische trap. Gil werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
El Bouhouni haalt uit met een fantastische trap. Astudillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tibeuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibeuf geeft de bal voor. Soares springt en kopt de bal. Gil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibeuf onderschept slim de pass. Tibeuf speelt de bal door. Soares is nu in balbezit. Soares draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Astudillo heeft problemen om de bal te vangen. El Bouhouni met een sublieme pass. Klungelig pakt Aloyan de bal. El Bouhouni bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bouhouni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Tibeuf probeert naar een medespeler te passen. Petruccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruccio passt de bal in één keer door. Aloyan is nu in balbezit. Aloyan schiet op doel. Gil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - MIKES F.C. 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo COVID 85%, MIKES F.C. 15%.
Deportivo COVID - MIKES F.C. 0:12