Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MIKES F.C. Unofficial Players
MK13 Tactiek La muralla
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54.6 gemiddelde waardering 44.1
solid Schieten average
good Passen solid
formidable Verdedigen good


26e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Harapes stond buitenspel. de la Calle komt het veld opgelopen. Trejos komt het veld opgelopen. Spósito komt het veld opgelopen.

32e minuut.
El Bouhouni onderschept slim de pass. El Bouhouni met een sublieme pass. Tibeuf is nu in balbezit. Soares bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Spósito rent richting de bal. Tibeuf rent richting de bal. Tibeuf passt de bal zonder na te denken. Aloyan is nu in balbezit. Aloyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIKES F.C. 32%, Unofficial Players 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MIKES F.C. - Unofficial Players 0:0

55e minuut.
de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Calle passt de bal met de wreef. Spósito met een sublieme pass. Harapes is nu in balbezit. Harapes draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Flamarique probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKES F.C. - Unofficial Players 0:1

55e minuut.
Klungelig pakt Soares de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Harapes. Soares raakt geblesseerd tijdens het duel. Estupiñán met een snel genomen vrije trap. Khumkerd controleert de bal met de borst. Soares rent richting de bal. Soares schiet op doel. Bulvon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
de la Calle passt de bal met de wreef. Spósito is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tibeuf. Tibeuf krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Céspedes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de la Calle is nu in balbezit. de la Calle geeft een lange en hoge pass. Harapes is nu in balbezit. Harapes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Daar is Pisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pisz probeert naar een medespeler te passen. El Bouhouni speelt de bal door. Aloyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloyan schiet op doel. Bulvon bokst de bal weg. Soares is nu in balbezit. Soares haalt uit met een fantastische trap. Bulvon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Trejos is nu in balbezit. Céspedes onderschept slim de pass. de la Calle is nu in balbezit. El Bouhouni onderschept slim de pass. El Bouhouni geeft een hoge lob. Bulvon bokst de bal weg. Klungelig pakt Soares de bal. Soares schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MIKES F.C. - Unofficial Players 1:1

86e minuut.
Estupiñán kopt de bal weg. Daar is Rocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soares bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloyan rent richting de bal. Aloyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MIKES F.C. - Unofficial Players 2:1

89e minuut.
Alunni rent richting de bal. Alunni geeft een hoge lob. Harapes rent richting de bal. Harapes haalt uit met een fantastische trap. Flamarique maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MIKES F.C. - Unofficial Players 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIKES F.C. 38%, Unofficial Players 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MIKES F.C. - Unofficial Players 2:2