Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unofficial Players MIKES F.C.
Nueva meta Tactiek MK13
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
39.7 gemiddelde waardering 53.7
good Schieten good
adequate Passen solid
adequate Verdedigen outstanding


3e minuut.
Petruccio geeft de bal voor. Huumo met een sublieme pass. El Bouhouni kopt de bal weg. Tibeuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibeuf geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Barón met een sublieme pass. Samper rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aguirre. Samper is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cabezas komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Barón onderschept slim de pass. Barón probeert naar een medespeler te passen. Daar is Petruccio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petruccio geeft een hoge lob. Soares kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Inworp. Trejos komt het veld opgelopen. Arteaga komt het veld opgelopen. Orozco komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Céspedes verovert de bal door een tackle van achteren. Céspedes probeert naar een medespeler te passen. El Bouhouni met een sublieme pass. Soares rent richting de bal. Soares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unofficial Players - MIKES F.C. 0:1

40e minuut.
Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Silva geeft een hoge lob. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlisoy is nu in balbezit. Vəlisoy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibeuf schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Blanco raakt geblesseerd tijdens het duel. Blanco met een snel genomen vrije trap. Trejos kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Orozco speelt de bal door. Trejos is nu in balbezit. Trejos passt de bal in één keer door. Vəlisoy rent richting de bal. Vəlisoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Unofficial Players - MIKES F.C. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unofficial Players 58%, MIKES F.C. 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unofficial Players - MIKES F.C. 1:1

47e minuut.
Orozco met een sublieme pass. Arteaga rent richting de bal. Arteaga probeert naar een medespeler te passen. Vəlisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlisoy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Blanco met een sublieme pass. Trejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Trejos probeert naar een medespeler te passen. Vəlisoy rent richting de bal. Vəlisoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Arteaga kan de bal niet met de borst controleren. Tibeuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares haalt uit met een fantastische trap. Khumkerd probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Huumo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
El Bouhouni rent richting de bal. El Bouhouni passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Skabowski de bal. Aloyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloyan haalt uit met een fantastische trap. Huumo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Huumo met een sublieme pass. Harapes kopt de bal weg. Barón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vəlisoy is nu in balbezit. Vəlisoy schiet op doel. Flamarique bokst de bal weg. Trejos bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Vəlisoy geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Silva de bal onder controle te krijgen. Harapes bereikt de bal nog maar net als eerste. Harapes draait met de bal, schiet en ... Flamarique werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

86e minuut.
El Bouhouni rent richting de bal. El Bouhouni passt de bal met de wreef. Skabowski rent richting de bal. Aloyan onderschept slim de pass. Aloyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unofficial Players 54%, MIKES F.C. 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unofficial Players - MIKES F.C. 1:1