Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jonri F.C. mask
442 Tactiek lolo
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.5 gemiddelde waardering 53.5
good Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen good


4e minuut.
Galván heeft problemen om de bal te vangen. Gorbói bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorbói passt de bal zonder na te denken. Kulhavý is nu in balbezit. Kulhavý schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Tasovac is nu in balbezit. Poma verovert de bal door een tackle van achteren. Poma passt de bal in één keer door. Kulhavý is nu in balbezit. Kulhavý haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Astramowicz probeert naar een medespeler te passen. Barbosa speelt de bal door. Masmanidis is nu in balbezit. Masmanidis geeft een hoge lob. Llorente springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kulhavý speelt de bal door. Monsallier bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsallier passt de bal in één keer door. Poma bereikt de bal nog maar net als eerste. Poma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Bohács geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Monsallier met de inworp. Poma bereikt de bal nog maar net als eerste. Poma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Monsallier met een sublieme pass. Poma bereikt de bal nog maar net als eerste. Poma passt de bal in één keer door. Kulhavý is nu in balbezit. Kulhavý schiet op doel. Patierno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Orakçı geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Poma krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Orakçı probeert de bal aan de voet te houden. Kulhavý rent richting de bal. Kulhavý speelt de bal door. Klungelig pakt Poma de bal. Poma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Šegrt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meza rent richting de bal. Kulhavý verovert de bal door een tackle van achteren. Kulhavý geeft een hoge lob. Poma krijgt zijn hoofd ertegen. Patierno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonri F.C. 64%, mask 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jonri F.C. - mask 0:0

47e minuut.
Monsallier verovert de bal door een tackle van achteren. Monsallier passt de bal zonder na te denken. Kulhavý is nu in balbezit. Kulhavý haalt uit met een fantastische trap. Patierno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonri F.C. - mask 0:1

56e minuut.
Doeltrap. Mateiaş trapt de bal weg. Monsallier speelt de bal door. Poma is nu in balbezit. Poma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Patierno trapt de bal weg. Kulhavý kopt de bal weg. Poma is nu in balbezit. Poma schiet op doel. Patierno probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Monsallier passt de bal met de wreef. Kulhavý is nu in balbezit. Kulhavý draait met de bal, schiet en ... Melodia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Patierno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonri F.C. - mask 0:2

67e minuut.
Tasovac verovert de bal door een tackle van achteren. Tasovac geeft een hoge lob. Mateiaş probeert naar een medespeler te passen. Kulhavý rent richting de bal. Orakçı met een sublieme pass. Patierno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Meza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šegrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Šegrt passt de bal zonder na te denken. Kulhavý is nu in balbezit. Kulhavý schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jonri F.C. - mask 0:3

76e minuut.
Šegrt passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Castellbò de bal. Castellbò onderschept slim de pass. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Šegrt probeert naar een medespeler te passen. Kulhavý rent richting de bal. Kulhavý passt de bal in één keer door. Poma rent richting de bal. Poma haalt uit met een fantastische trap. Patierno bokst de bal weg.

87e minuut.
Gorbói onderschept slim de pass. Gorbói probeert naar een medespeler te passen. Monsallier speelt de bal door. Poma is nu in balbezit. Poma geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonri F.C. 61%, mask 39%.
Jonri F.C. - mask 0:3