Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juan diego martinez Detrás Del Ultimo No Hay Nadie 
Normal Tactiek 3-4-3
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 51
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 45.8
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Acero probeert naar een medespeler te passen. Dziambel speelt de bal door. Ringo met een sublieme pass. Mijal is nu in balbezit. Mijal draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ringo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acero geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sitalo de bal. Sitalo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziambel verovert de bal door een tackle van achteren. Dziambel passt de bal in één keer door. Sitalo rent richting de bal. Sitalo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  0:1

8e minuut.
Ringo speelt de bal door. Pulikowski is nu in balbezit. Pulikowski speelt de bal door. Sitalo rent richting de bal. Sitalo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Sitalo verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Sitalo de bal. Sitalo passt de bal met de wreef. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pulikowski is nu in balbezit. Pulikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  0:2

12e minuut.
Mijal controleert de bal met de borst. Mijal probeert naar een medespeler te passen. Pulikowski rent richting de bal. Pulikowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Tatu probeert naar een medespeler te passen. Ringo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringo passt de bal met de wreef. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  0:3

16e minuut.
Sitalo passt de bal zonder na te denken. Ringo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringo speelt de bal door. Mijal is nu in balbezit. Mijal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ringo heeft problemen om de bal te vangen. Ringo passt de bal met de wreef. Díaz is nu in balbezit. Mijal verovert de bal door een tackle van achteren. Mijal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  0:4

21e minuut.
Ringo geeft een lange en hoge pass. Pulikowski is nu in balbezit. Pulikowski passt de bal met de wreef. Sitalo heeft problemen om de bal te vangen. Sitalo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Dziambel is nu in balbezit. Dziambel geeft een lange en hoge pass. Mijal kopt de bal weg. Daar is Pulikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pulikowski draait met de bal, schiet en ... Rubiano bokst de bal weg.

30e minuut.
Inworp. Ringo met de inworp. Acero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringo rent richting de bal. Ringo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ringo heeft problemen om de bal te vangen. Ringo met een sublieme pass. Pulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Dziambel de bal. Dziambel passt de bal in één keer door. Pulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal is nu in balbezit. Mijal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  0:5

37e minuut.
Dziambel geeft een hoge lob. Sitalo is nu in balbezit. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal draait met de bal, schiet en ... Rubiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dziambel probeert de bal met de borst te controleren. Dziambel geeft een lange en hoge pass. Pulikowski is nu in balbezit. Pulikowski draait met de bal, schiet en ... Colorado probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Daar is Palacios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziambel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziambel passt de bal in één keer door. Mijal is nu in balbezit. Mijal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  0:6

43e minuut.
Ahumada rent richting de bal. Acero verovert de bal door een tackle van achteren. Acero geeft een lange en hoge pass. Sitalo heeft problemen om de bal te vangen. Sitalo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Sitalo verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dziambel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mijal is nu in balbezit. Mijal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juan diego martinez 84%, Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  16%.
juan diego martinez - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  0:7

46e minuut.
Sitalo is nu in balbezit. Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga passt de bal met de wreef. Pulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Pulikowski passt de bal zonder na te denken. Sitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitalo passt de bal met de wreef. Pulikowski is nu in balbezit. Pulikowski schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rubiano met een harde bal richting middenveld. Dziambel kopt de bal weg. Mijal rent richting de bal. Mijal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Acero geeft de bal voor. Sitalo heeft problemen om de bal te vangen. Sitalo geeft een lange en hoge pass. Mijal is nu in balbezit. Mijal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  0:8

54e minuut.
Henao speelt de bal door. Daar is Sitalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijal rent richting de bal. Klungelig pakt Pulikowski de bal. Pulikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  0:9

55e minuut.
Pulikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Pulikowski de bal. Pulikowski passt de bal in één keer door. Mijal is nu in balbezit. Mijal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  0:10

57e minuut.
Pulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringo rent richting de bal. Ringo met een sublieme pass. Sitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitalo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rubiano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Cantor rent richting de bal. Mijal is nu in balbezit. Mijal passt de bal zonder na te denken. Pulikowski is nu in balbezit. Pulikowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Tatu rent richting de bal. Ringo geeft een hoge lob. Mijal kopt de bal weg. Pulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulikowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ringo speelt de bal door. Dziambel rent richting de bal. Dziambel speelt de bal door. Mijal is nu in balbezit. Mijal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  0:11

71e minuut.
Bent is nu in balbezit. Bent geeft de bal voor. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitalo is nu in balbezit. Sitalo haalt uit met een fantastische trap. Rubiano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sitalo rent richting de bal. Sitalo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  0:12

75e minuut.
Arriaga passt de bal in één keer door. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal probeert naar een medespeler te passen. Sitalo is nu in balbezit. Sitalo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Rubiano met een harde bal richting middenveld. Dziambel kopt de bal weg. Sitalo met een sublieme pass. Mijal rent richting de bal. Mijal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Dziambel met een sublieme pass. Mijal heeft problemen om de bal te vangen. Mijal passt de bal in één keer door. Sitalo is nu in balbezit. Sitalo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Inworp. Cantor met de inworp. Díaz rent richting de bal. Sitalo onderschept slim de pass. Sitalo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ringo met een sublieme pass. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitalo rent richting de bal. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal schiet op doel. Rubiano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulikowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Dziambel geeft een lange en hoge pass. Pulikowski rent richting de bal. Pulikowski passt de bal in één keer door. Colorado heeft problemen om de bal te vangen. Mijal rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ringo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mijal maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  0:13

89e minuut.
Bent probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sitalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitalo probeert naar een medespeler te passen. Mijal rent richting de bal. Mijal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juan diego martinez 81%, Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  19%.
juan diego martinez - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  0:14