Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  juan diego martinez
3-4-3 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
12% Spel op eigen helft 88%
46 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 17.8
very good Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Pulikowski passt de bal zonder na te denken. Mijal rent richting de bal. Mijal probeert naar een medespeler te passen. Sitalo rent richting de bal. Sitalo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Acero speelt de bal door. Dziambel rent richting de bal. Dziambel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pulikowski de bal. Pulikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ringo met een sublieme pass. Pulikowski rent richting de bal. Pulikowski probeert naar een medespeler te passen. Mijal is nu in balbezit. Mijal haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Cantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantor met een sublieme pass. Ringo probeert naar een medespeler te passen. Mijal heeft problemen om de bal te vangen. Mijal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Henao bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulikowski onderschept slim de pass. Sitalo met een sublieme pass. Mijal is nu in balbezit. Mijal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatu is nu in balbezit. Tatu geeft een hoge lob. Mijal is nu in balbezit. Mijal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Díaz is nu in balbezit. Díaz passt de bal met de wreef. Ringo probeert naar een medespeler te passen. Mijal is nu in balbezit. Mijal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  - juan diego martinez 1:0

31e minuut.
Pulikowski probeert naar een medespeler te passen. Sitalo probeert naar een medespeler te passen. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal haalt uit met een fantastische trap. Colorado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Macavei passt de bal in één keer door. Ringo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringo passt de bal zonder na te denken. Mijal rent richting de bal. Mijal draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

34e minuut.
Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatu verovert de bal door een tackle van achteren. Ringo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringo geeft de bal voor. Sitalo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Mijal speelt de bal door. Pulikowski rent richting de bal. Pulikowski speelt de bal door. Sitalo is nu in balbezit. Sitalo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  - juan diego martinez 2:0

42e minuut.
Díaz passt de bal zonder na te denken. Ringo speelt de bal door. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal draait met de bal, schiet en ... Rubiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  - juan diego martinez 3:0

43e minuut.
Pulikowski passt de bal met de wreef. Mijal is nu in balbezit. Mijal speelt de bal door. Sitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitalo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  - juan diego martinez 4:0

45e minuut.
Sitalo onderschept slim de pass. Sitalo speelt de bal door. Henao is nu in balbezit. Mijal onderschept slim de pass. Mijal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  16%, juan diego martinez 84%.
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  - juan diego martinez 4:0

50e minuut.
Sitalo verovert de bal door een tackle van achteren. Mijal rent richting de bal. Mijal passt de bal in één keer door. Pulikowski is nu in balbezit. Pulikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Pulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulikowski passt de bal in één keer door. Ringo rent richting de bal. Ringo geeft de bal voor. Mijal springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal passt de bal met de wreef. Pulikowski is nu in balbezit. Pulikowski draait met de bal, schiet en ... Rubiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  - juan diego martinez 5:0

55e minuut.
Pulikowski passt de bal zonder na te denken. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitalo rent richting de bal. Sitalo schiet op doel. Rubiano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  - juan diego martinez 6:0

56e minuut.
Sitalo onderschept slim de pass. Sitalo probeert naar een medespeler te passen. Mijal rent richting de bal. Pulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulikowski schiet op doel. Rubiano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ringo zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Mijal de bal. Sitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitalo schiet op doel. Rubiano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Henao geeft de bal voor. Dziambel kopt de bal weg. Sitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal is nu in balbezit. Mijal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Cantor geeft de bal voor. Dziambel is nu in balbezit. Dziambel geeft de bal voor. Pulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulikowski schiet op doel. Rubiano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rubiano trapt de bal weg. Cantor heeft problemen om de bal te vangen. Sitalo rent richting de bal. Sitalo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Dziambel rent richting de bal. Dziambel geeft een hoge lob. Daar is Pulikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijal rent richting de bal. Mijal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Acero geeft de bal voor. Rubiano probeert naar een medespeler te passen. Dziambel kopt de bal weg. Sitalo rent richting de bal. Sitalo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Cantor rent richting de bal. Dziambel verovert de bal door een tackle van achteren. Dziambel probeert naar een medespeler te passen. Sitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitalo schiet op doel. Rubiano bokst de bal weg. Pulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulikowski haalt uit met een fantastische trap. Rubiano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Henao geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dziambel met een snelle inworp. Macavei bereikt de bal nog maar net als eerste. Macavei geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Sitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantor speelt de bal door. Ringo speelt de bal door. Pulikowski rent richting de bal. Pulikowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Acero verovert de bal door een tackle van achteren. Acero passt de bal in één keer door. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulikowski is nu in balbezit. Pulikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  - juan diego martinez 7:0

84e minuut.
Dziambel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macavei is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arriaga. Arriaga krijgt een gele kaart. Macavei moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Macavei kan niet meer verder spelen. Bent komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Pulikowski is nu in balbezit. Pulikowski passt de bal met de wreef. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal schiet op doel. Rubiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  - juan diego martinez 8:0

88e minuut.
Ringo rent richting de bal. Ringo probeert naar een medespeler te passen. Sitalo is nu in balbezit. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal draait met de bal, schiet en ... Rubiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Pulikowski is nu in balbezit. Pulikowski schiet op doel. De bal raakt de paal. Sitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitalo geeft een lange en hoge pass. Palacios heeft problemen om de bal te vangen. Pulikowski rent richting de bal. Pulikowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  9%, juan diego martinez 91%.
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  - juan diego martinez 8:0