Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo COVID DEPOR BLUE
Normal Tactiek Intenso
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 53.5
average Schieten excellent
poor Passen excellent
poor Verdedigen very good


3e minuut.
Kalwa rent richting de bal. Miron rent richting de bal. Miron geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Frydrych de bal. Frydrych schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - DEPOR BLUE 0:1

5e minuut.
Cinli kopt de bal weg. Klungelig pakt Contreras de bal. Contreras passt de bal met de wreef. Miron rent richting de bal. Miron geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Higuita de bal. Frydrych is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Moya heeft problemen om de bal te vangen. Cinli is nu in balbezit. Cinli passt de bal zonder na te denken. Frydrych is nu in balbezit. Frydrych draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Daar is Moya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rulli is nu in balbezit. Rulli passt de bal in één keer door. Frydrych is nu in balbezit. Frydrych haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Rulli passt de bal met de wreef. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras probeert naar een medespeler te passen. Cinli geeft de bal voor. Frydrych springt en kopt de bal. Gil bokst de bal weg. Pimiento geeft een hoge lob. Kalwa kopt de bal weg. Miron heeft problemen om de bal te vangen. Miron geeft een hoge lob. Frydrych maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pimiento trapt de bal weg. Miron kopt de bal weg. Rulli speelt de bal door. Frydrych heeft problemen om de bal te vangen. Frydrych draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - DEPOR BLUE 0:2

18e minuut.
Rulli met de inworp. Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron passt de bal zonder na te denken. Frydrych rent richting de bal. Frydrych draait met de bal, schiet en ... Gil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Rulli is nu in balbezit. Rulli passt de bal in één keer door. Frydrych bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydrych haalt uit met een fantastische trap. Gil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - DEPOR BLUE 0:3

27e minuut.
Kalwa onderschept slim de pass. Kalwa controleert de bal met de borst. Kalwa passt de bal met de wreef. Frydrych heeft problemen om de bal te vangen. Frydrych schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Nikkarila speelt de bal door. Rulli met een sublieme pass. Miron is nu in balbezit. Miron geeft een hoge lob. Frydrych bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rulli zal de hoekschop nemen. Higuita heeft problemen om de bal te vangen. Frydrych bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydrych schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - DEPOR BLUE 0:4

32e minuut.
Cinli probeert naar een medespeler te passen. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras passt de bal zonder na te denken. Frydrych heeft problemen om de bal te vangen. Frydrych schiet op doel. Gil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - DEPOR BLUE 0:5

35e minuut.
Rulli passt de bal zonder na te denken. Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron speelt de bal door. Frydrych is nu in balbezit. Frydrych haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Rulli de bal. Astudillo rent richting de bal. Rulli onderschept slim de pass. Rulli draait met de bal, schiet en ... Gil bokst de bal weg. Klungelig pakt Pimiento de bal. Frydrych is nu in balbezit. Frydrych schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - DEPOR BLUE 0:6

39e minuut.
Kalwa probeert naar een medespeler te passen. Miron is nu in balbezit. Miron passt de bal in één keer door. Frydrych rent richting de bal. Frydrych schiet op doel. Gil bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron verovert de bal door een tackle van achteren. Miron passt de bal in één keer door. Frydrych bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydrych draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Contreras passt de bal zonder na te denken. Rulli rent richting de bal. Rulli passt de bal in één keer door. Frydrych is nu in balbezit. Frydrych haalt uit met een fantastische trap. Gil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo COVID 83%, DEPOR BLUE 17%.
Deportivo COVID - DEPOR BLUE 0:6

46e minuut.
Klungelig pakt Contreras de bal. Contreras geeft een hoge lob. Frydrych bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydrych schiet op doel. Gil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Contreras raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

48e minuut.
Daar is Miron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miron geeft een lange en hoge pass. Frydrych probeert de bal met de borst te controleren. Frydrych draait met de bal, schiet en ... Gil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - DEPOR BLUE 0:7

49e minuut.
Cinli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rulli de bal. Rulli speelt de bal door. Frydrych bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydrych draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - DEPOR BLUE 0:8

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miron met de inworp. Kalwa geeft de bal voor. Frydrych rent richting de bal. Frydrych haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Cinli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rulli speelt de bal door. Frydrych bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydrych draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Miron passt de bal zonder na te denken. Buendía rent richting de bal. Frydrych onderschept slim de pass. Frydrych draait met de bal, schiet en ... Gil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - DEPOR BLUE 0:9

59e minuut.
Moya speelt de bal door. Palacios met een sublieme pass. Higuita is nu in balbezit. Frydrych is nu in balbezit. Frydrych haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gil speelt de bal door. Daar is Astudillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rulli probeert naar een medespeler te passen. Frydrych bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydrych haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Miron geeft de bal voor. Salamanca probeert de bal aan de voet te houden. Higuita is nu in balbezit. Frydrych verovert de bal door een tackle van achteren. Frydrych draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - DEPOR BLUE 0:10

65e minuut.
Cinli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinli geeft een lange en hoge pass. Frydrych is nu in balbezit. Frydrych schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Cinli met een sublieme pass. Kalwa probeert naar een medespeler te passen. Frydrych rent richting de bal. Frydrych schiet op doel. Gil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Frydrych kopt de bal weg. Rulli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Frydrych de bal. Frydrych draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Gil trapt de bal weg van het doel. Buendía rent richting de bal. Cinli onderschept slim de pass. Cinli geeft een hoge lob. Frydrych krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Salamanca geeft een lange en hoge pass. Miron heeft problemen om de bal te vangen. Salamanca probeert naar een medespeler te passen. Frydrych rent richting de bal. Frydrych draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Gil trapt de bal weg van het doel. Miron speelt de bal door. Frydrych is nu in balbezit. Frydrych draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - DEPOR BLUE 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo COVID 77%, DEPOR BLUE 23%.
Deportivo COVID - DEPOR BLUE 0:11