Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DEPOR BLUE Deportivo COVID
Intenso Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
16% Spel op eigen helft 84%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 26.8
excellent Schieten average
excellent Passen poor
very good Verdedigen weak


1e minuut.
Craeymeersch met een sublieme pass. Daar is Contreras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Contreras passt de bal met de wreef. Frydrych bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydrych schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Doeltrap. Gil trapt de bal weg. Rulli met een sublieme pass. Frydrych rent richting de bal. Frydrych schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Kalwa met een sublieme pass. Rulli probeert naar een medespeler te passen. Frydrych is nu in balbezit. Frydrych haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPOR BLUE - Deportivo COVID 1:0

13e minuut.
Frydrych rent richting de bal. Higuita bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydrych verovert de bal door een tackle van achteren. Frydrych haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPOR BLUE - Deportivo COVID 2:0

14e minuut.
Klungelig pakt Dalí de bal. Dalí passt de bal met de wreef. Frydrych rent richting de bal. Klungelig pakt Frydrych de bal. Frydrych draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DEPOR BLUE - Deportivo COVID 3:0

15e minuut.
Osorio is nu in balbezit. Kalwa verovert de bal door een tackle van achteren. Kalwa passt de bal zonder na te denken. Frydrych is nu in balbezit. Frydrych haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pimiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydrych verovert de bal door een tackle van achteren. Frydrych haalt uit met een fantastische trap. Gil bokst de bal weg.

17e minuut.
Daar is Miron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miron speelt de bal door. Contreras heeft problemen om de bal te vangen. Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron draait met de bal, schiet en ... Gil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Higuita heeft problemen om de bal te vangen. Frydrych bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydrych haalt uit met een fantastische trap. Gil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPOR BLUE - Deportivo COVID 4:0

20e minuut.
Contreras onderschept slim de pass. Contreras passt de bal in één keer door. Daar is Frydrych, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frydrych draait met de bal, schiet en ... Gil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPOR BLUE - Deportivo COVID 5:0

22e minuut.
Miron is nu in balbezit. Astudillo is nu in balbezit. Miron onderschept slim de pass. Miron geeft een hoge lob. Frydrych maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Astudillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras verovert de bal door een tackle van achteren. Contreras probeert naar een medespeler te passen. Miron geeft een lange en hoge pass. Frydrych maakt een snoekduik en kopt de bal. Gil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Buendía kopt de bal weg. Cinli probeert naar een medespeler te passen. Higuita onderschept slim de pass. Frydrych bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydrych haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Frydrych is nu in balbezit. Higuita bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydrych onderschept slim de pass. Frydrych schiet op doel. Gil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPOR BLUE - Deportivo COVID 6:0

41e minuut.
Higuita onderschept slim de pass. Higuita geeft een hoge lob. Inworp. Kalwa met de inworp. Frydrych geeft een hoge lob. Gil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEPOR BLUE 20%, Deportivo COVID 80%.
DEPOR BLUE - Deportivo COVID 6:0

46e minuut.
Kalwa speelt de bal door. Klungelig pakt Miron de bal. Miron passt de bal met de wreef. Frydrych rent richting de bal. Frydrych schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Rulli is nu in balbezit. Rulli geeft een lange en hoge pass. Frydrych rent richting de bal. Frydrych draait met de bal, schiet en ... Higuita probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Cinli met een sublieme pass. Miron rent richting de bal. Miron geeft de bal voor. Frydrych rent richting de bal. Frydrych haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Gil trapt de bal weg van het doel. Miron is nu in balbezit. Miron geeft een hoge lob. Klungelig pakt Frydrych de bal. Frydrych draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kalwa passt de bal in één keer door. Miron rent richting de bal. Miron probeert naar een medespeler te passen. Frydrych bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydrych draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Higuita kopt de bal weg. Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron speelt de bal door. Frydrych bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydrych draait met de bal, schiet en ... Gil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Miron kopt de bal weg. Rulli probeert de bal met de borst te controleren. Rulli passt de bal zonder na te denken. Frydrych bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydrych haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPOR BLUE - Deportivo COVID 7:0

68e minuut.
Rulli verovert de bal door een tackle van achteren. Rulli passt de bal zonder na te denken. Pimiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydrych onderschept slim de pass. Frydrych haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Miron rent richting de bal. Miron passt de bal zonder na te denken. Cinli speelt de bal door. Frydrych is nu in balbezit. Frydrych schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Miron verovert de bal door een tackle van achteren. Miron speelt de bal door. Frydrych bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydrych draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DEPOR BLUE - Deportivo COVID 8:0

89e minuut.
Miron is nu in balbezit. Miron passt de bal zonder na te denken. Rulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydrych rent richting de bal. Frydrych draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEPOR BLUE 12%, Deportivo COVID 88%.
DEPOR BLUE - Deportivo COVID 8:0