Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unofficial Players Jonri F.C.
Nueva meta Tactiek 442
42% Balbezit 58%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 50.3
very good Schieten good
good Passen very good
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Tasovac is nu in balbezit. Tasovac met een sublieme pass. Samper geeft de bal voor. Harapes rent richting de bal. Harapes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Tasovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga onderschept slim de pass. Arteaga met een sublieme pass. Harapes bereikt de bal nog maar net als eerste. Harapes draait met de bal, schiet en ... Patierno bokst de bal weg.

24e minuut.
Carpintero is nu in balbezit. Tasovac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carpintero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carpintero zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Harapes is nu in balbezit. Harapes draait met de bal, schiet en ... Patierno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thiên Mạnh komt het veld opgelopen. Trejos komt het veld opgelopen. Rocha met een snelle inworp. Thiên Mạnh met een sublieme pass. Harapes rent richting de bal. Harapes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Astramowicz rent richting de bal. Astramowicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Carpintero de bal. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Rocha passt de bal met de wreef. Thiên Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiên Mạnh passt de bal met de wreef. Harapes bereikt de bal nog maar net als eerste. Harapes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unofficial Players 44%, Jonri F.C. 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unofficial Players - Jonri F.C. 0:0

49e minuut.
Meza met de inworp. Daar is Astramowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thiên Mạnh geeft de bal voor. Vəlisoy is nu in balbezit. Vəlisoy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Orozco rent richting de bal. Orozco speelt de bal door. Vəlisoy is nu in balbezit. Vəlisoy haalt uit met een fantastische trap. Patierno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unofficial Players - Jonri F.C. 1:0

57e minuut.
Minassyan met een sublieme pass. Astramowicz rent richting de bal. Astramowicz met een sublieme pass. Llorente is nu in balbezit. Llorente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Thiên Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiên Mạnh passt de bal met de wreef. Vəlisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlisoy haalt uit met een fantastische trap. Patierno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Vəlisoy rent richting de bal. Melodia begaat een overtreding. Vəlisoy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Orozco met een snel genomen vrije trap. Vəlisoy rent richting de bal. Vəlisoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unofficial Players - Jonri F.C. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unofficial Players 43%, Jonri F.C. 57%.
Unofficial Players - Jonri F.C. 2:0