Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jonri F.C. Unofficial Players
442 Tactiek Nueva meta
58% Balbezit 42%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
49.3 gemiddelde waardering 41.5
good Schieten solid
very good Passen adequate
solid Verdedigen average


4e minuut.
Minassyan speelt de bal door. Masmanidis rent richting de bal. Masmanidis passt de bal met de wreef. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca schiet op doel. Bulvon bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Astramowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Astramowicz met een sublieme pass. Barbosa geeft een lange en hoge pass. Salamanca rent richting de bal. Salamanca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Llorente met een sublieme pass. Astramowicz is nu in balbezit. Astramowicz passt de bal met de wreef. Salamanca rent richting de bal. Salamanca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonri F.C. - Unofficial Players 1:0

26e minuut.
Doeltrap. Orozco komt het veld opgelopen. Arteaga komt het veld opgelopen. Trejos komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Vəlisoy verovert de bal door een tackle van achteren. Vəlisoy passt de bal met de wreef. Harapes bereikt de bal nog maar net als eerste. Harapes haalt uit met een fantastische trap. Patierno probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Ngee geeft de bal voor. Trejos rent richting de bal. Trejos met een sublieme pass. Vəlisoy rent richting de bal. Vəlisoy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Vəlisoy probeert de bal met de borst te controleren. Trejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Trejos passt de bal in één keer door. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Melodia trapt de bal weg van het doel. Orozco rent richting de bal. Salamanca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Salamanca krijgt een gele kaart. Orozco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Orozco zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Bohács, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harapes bereikt de bal nog maar net als eerste. Harapes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Arteaga rent richting de bal. Arteaga passt de bal zonder na te denken. Vəlisoy rent richting de bal. Vəlisoy haalt uit met een fantastische trap. Patierno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jonri F.C. - Unofficial Players 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonri F.C. 47%, Unofficial Players 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jonri F.C. - Unofficial Players 1:1

57e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bulvon niet meer kan verder spelen.

68e minuut.
Patierno met een sublieme pass. Plodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa begaat een overtreding. Barbosa krijgt een gele kaart. Plodek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Plodek kan niet meer verder spelen.

70e minuut.
Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca geeft een lange en hoge pass. Blanco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Llorente rent richting de bal. Llorente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonri F.C. - Unofficial Players 2:1

77e minuut.
Meza kan de bal niet met de borst controleren. Trejos rent richting de bal. Trejos passt de bal in één keer door. Vəlisoy heeft problemen om de bal te vangen. Vəlisoy draait met de bal, schiet en ... Patierno bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jonri F.C. - Unofficial Players 2:2

79e minuut.
Minassyan probeert naar een medespeler te passen. Tasovac is nu in balbezit. Ngee verovert de bal door een tackle van achteren. Ngee geeft de bal voor. Patierno probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Barbosa is nu in balbezit. Barbosa geeft de bal voor. Pisz heeft problemen om de bal te vangen. Salamanca rent richting de bal. Salamanca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonri F.C. - Unofficial Players 3:2

85e minuut.
Arteaga met een sublieme pass. Trejos rent richting de bal. Trejos passt de bal met de wreef. Vəlisoy rent richting de bal. Vəlisoy schiet op doel. Patierno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Bohács de bal onder controle te krijgen. Harapes is nu in balbezit. Harapes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jonri F.C. - Unofficial Players 3:3

88e minuut.
Blanco geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masmanidis met de inworp. Salamanca geeft een lange en hoge pass. Llorente krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonri F.C. - Unofficial Players 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonri F.C. 45%, Unofficial Players 55%.
Jonri F.C. - Unofficial Players 4:3