Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  Deportivo COVID
3-4-3 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
15% Spel op eigen helft 85%
51 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 26.3
solide Schieten matig
goed Passen slecht
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Mijal rent richting de bal. Pulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulikowski passt de bal zonder na te denken. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Ringo geeft een lange en hoge pass. Higuita heeft problemen om de bal te vangen. Sitalo rent richting de bal. Sitalo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  - Deportivo COVID 1:0

4e minuut.
Sitalo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mijal de bal. Mijal probeert naar een medespeler te passen. Pulikowski rent richting de bal. Pulikowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Pulikowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zhotev komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Sitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitalo passt de bal met de wreef. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  - Deportivo COVID 2:0

12e minuut.
Palacios probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Moya de bal. Ángel rent richting de bal. Mijal verovert de bal door een tackle van achteren. Mijal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Dziambel speelt de bal door. Sitalo heeft problemen om de bal te vangen. Sitalo passt de bal met de wreef. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal draait met de bal, schiet en ... Gil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitalo draait met de bal, schiet en ... Gil probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Gil probeert naar een medespeler te passen. Dziambel kan de bal niet met de borst controleren. Dziambel passt de bal met de wreef. Sitalo heeft problemen om de bal te vangen. Sitalo draait met de bal, schiet en ... Gil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal haalt uit met een fantastische trap. Gil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  - Deportivo COVID 3:0

20e minuut.
Daar is Zhotev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhotev passt de bal in één keer door. Sitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal is nu in balbezit. Mijal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Mijal is nu in balbezit. Zhotev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitalo is nu in balbezit. Sitalo haalt uit met een fantastische trap. Gil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  - Deportivo COVID 4:0

25e minuut.
Moya passt de bal met de wreef. Acero bereikt de bal nog maar net als eerste. Acero geeft de bal voor. Zhotev kopt de bal weg. Mijal is nu in balbezit. Gil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  - Deportivo COVID 5:0

29e minuut.
Macavei rent richting de bal. Macavei passt de bal met de wreef. Dziambel probeert naar een medespeler te passen. Zhotev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhotev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ringo speelt de bal door. Dziambel is nu in balbezit. Dziambel passt de bal zonder na te denken. Zhotev is nu in balbezit. Zhotev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Inworp. Ringo met de inworp. Acero probeert naar een medespeler te passen. Zhotev is nu in balbezit. Zhotev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Dziambel met de inworp. Moya is nu in balbezit. Moya passt de bal in één keer door. Sitalo rent richting de bal. Sitalo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Higuita met een harde bal richting middenveld. Dziambel kopt de bal weg. Astudillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal onderschept slim de pass. Mijal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Ángel kan de bal niet met de borst controleren. Dziambel is nu in balbezit. Ángel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ángel krijgt een gele kaart. Dziambel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Macavei zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Pimiento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijal rent richting de bal. Mijal schiet op doel. Gil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Higuita de bal. Sitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitalo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  - Deportivo COVID 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  18%, Deportivo COVID 82%.
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  - Deportivo COVID 6:0

47e minuut.
Palacios passt de bal zonder na te denken. Astudillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Astudillo passt de bal in één keer door. Zhotev rent richting de bal. Zhotev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Zhotev passt de bal in één keer door. Mijal rent richting de bal. Mijal passt de bal zonder na te denken. Sitalo heeft problemen om de bal te vangen. Sitalo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mijal is nu in balbezit. Mijal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  - Deportivo COVID 7:0

53e minuut.
Gil trapt de bal weg. Dziambel kopt de bal weg. Daar is Sitalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijal rent richting de bal. Mijal draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Buendía rent richting de bal. Buendía geeft de bal voor. Daar is Moya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Salamanca kopt de bal weg. Mijal kan de bal niet met de borst controleren. Mijal passt de bal met de wreef. Sitalo is nu in balbezit. Sitalo draait met de bal, schiet en ... Gil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Acero is nu in balbezit. Acero passt de bal zonder na te denken. Mijal is nu in balbezit. Zhotev rent richting de bal. Zhotev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  - Deportivo COVID 8:0

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ringo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zhotev controleert de bal met de borst. Zhotev schiet op doel. Gil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  - Deportivo COVID 9:0

64e minuut.
Ringo met een sublieme pass. Dziambel speelt de bal door. Zhotev is nu in balbezit. Zhotev haalt uit met een fantastische trap. Pimiento probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitalo rent richting de bal. Higuita verovert de bal door een tackle van achteren. Mijal verovert de bal door een tackle van achteren. Mijal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  - Deportivo COVID 10:0

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dziambel met een snelle inworp. Macavei geeft de bal voor. Zhotev is nu in balbezit. Zhotev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  - Deportivo COVID 11:0

79e minuut.
Klungelig pakt Zhotev de bal. Zhotev speelt de bal door. Sitalo is nu in balbezit. Sitalo schiet op doel. Gil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  - Deportivo COVID 12:0

80e minuut.
Mijal met een sublieme pass. Zhotev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhotev passt de bal in één keer door. Mijal rent richting de bal. Mijal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ringo passt de bal met de wreef. Dziambel rent richting de bal. Dziambel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sitalo de bal. Sitalo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Salamanca speelt de bal door. Dziambel heeft problemen om de bal te vangen. Dziambel probeert naar een medespeler te passen. Mijal rent richting de bal. Mijal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sitalo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sitalo geeft een lange en hoge pass. Higuita heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Zhotev verovert de bal door een tackle van achteren. Zhotev geeft een lange en hoge pass. Sitalo is nu in balbezit. Mijal is nu in balbezit. Mijal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zhotev rent richting de bal. Zhotev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  - Deportivo COVID 13:0

90e minuut.
Ringo onderschept slim de pass. Ringo geeft een lange en hoge pass. Dziambel kopt de bal weg. Klungelig pakt Mijal de bal. Mijal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  - Deportivo COVID 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  12%, Deportivo COVID 88%.
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  - Deportivo COVID 14:0