Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo COVID Detrás Del Ultimo No Hay Nadie
Normal Tactiek 3-4-3
37% Balbezit 63%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 49
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 49.5
average Schieten solid
poor Passen solid
weak Verdedigen average


1e minuut.
Acero geeft de bal voor. Pulikowski rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ringo neemt de hoekschop. Sitalo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Doeltrap. Pimiento trapt de bal weg van het doel. Dziambel kopt de bal weg. Pulikowski rent richting de bal. Pulikowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Dziambel kopt de bal weg. Klungelig pakt Mijal de bal. Mijal met een sublieme pass. Klungelig pakt Pulikowski de bal. Pulikowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pulikowski passt de bal zonder na te denken. Pimiento verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Mijal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie 0:1

11e minuut.
Pimiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulikowski onderschept slim de pass. Mijal rent richting de bal. Mijal schiet op doel. De bal raakt de paal. Sitalo kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitalo passt de bal met de wreef. Astudillo is nu in balbezit. Mijal onderschept slim de pass. Mijal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie 0:2

17e minuut.
Osorio passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Macavei de bal. Macavei met een sublieme pass. Mijal is nu in balbezit. Mijal haalt uit met een fantastische trap. Gil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Buendía de bal onder controle te krijgen. Pulikowski is nu in balbezit. Pulikowski passt de bal in één keer door. Sitalo rent richting de bal. Sitalo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie 0:3

21e minuut.
Ringo is nu in balbezit. Ringo passt de bal in één keer door. Higuita rent richting de bal. Sitalo verovert de bal door een tackle van achteren. Sitalo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Macavei met een sublieme pass. Dziambel rent richting de bal. Dziambel geeft een hoge lob. Pulikowski is nu in balbezit. Pulikowski haalt uit met een fantastische trap. Gil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Dalí is nu in balbezit. Acero is nu in balbezit. Dalí verovert de bal door een tackle van achteren. Dalí geeft de bal voor. Palacios maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Klungelig pakt Ángel de bal. Acero probeert naar een medespeler te passen. Mijal rent richting de bal. Mijal haalt uit met een fantastische trap. Gil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie 0:4

27e minuut.
Acero heeft problemen om de bal te vangen. Macavei met een sublieme pass. Mijal is nu in balbezit. Sitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitalo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Pulikowski rent richting de bal. Pulikowski geeft een lange en hoge pass. Salamanca is nu in balbezit. Sitalo onderschept slim de pass. Sitalo schiet op doel. Gil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Macavei geeft een hoge lob. Mijal kopt de bal weg. Pulikowski rent richting de bal. Pulikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie 0:5

34e minuut.
Polyarush bereikt de bal nog maar net als eerste. Polyarush geeft de bal voor. Mijal kopt de bal weg. Pulikowski rent richting de bal. Pulikowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ringo geeft de bal voor. Klungelig pakt Higuita de bal. Sitalo is nu in balbezit. Sitalo schiet op doel. Gil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie 0:6

44e minuut.
Daar is Mijal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitalo speelt de bal door. Pulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo COVID 85%, Detrás Del Ultimo No Hay Nadie 15%.
Deportivo COVID - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie 0:7

49e minuut.
Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal passt de bal met de wreef. Pulikowski rent richting de bal. Pulikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie 0:8

54e minuut.
Pulikowski passt de bal zonder na te denken. Mijal rent richting de bal. Mijal passt de bal met de wreef. Daar is Sitalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitalo draait met de bal, schiet en ... Gil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Moya kopt de bal weg. Daar is Dziambel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziambel speelt de bal door. Pulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulikowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Sitalo passt de bal zonder na te denken. Higuita verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dziambel neemt de hoekschop. Sitalo krijgt zijn hoofd ertegen. Gil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Ringo probeert naar een medespeler te passen. Dziambel is nu in balbezit. Dziambel passt de bal in één keer door. Mijal is nu in balbezit. Mijal draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ringo met een sublieme pass. Daar is Dziambel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziambel geeft de bal voor. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal passt de bal in één keer door. Pulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulikowski schiet op doel. Gil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie 0:9

73e minuut.
Dziambel is nu in balbezit. Dziambel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Higuita de bal. Sitalo rent richting de bal. Sitalo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Mijal de bal onder controle te krijgen. Sitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitalo passt de bal met de wreef. Pulikowski is nu in balbezit. Pulikowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Ángel probeert naar een medespeler te passen. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal maakt een afschuwelijke overtreding. Mijal krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Dziambel geeft de bal voor. Sitalo rent richting de bal. Sitalo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mijal de bal. Mijal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie 0:10

84e minuut.
Klungelig pakt Ringo de bal. Ringo speelt de bal door. Mijal is nu in balbezit. Sitalo rent richting de bal. Sitalo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo COVID 85%, Detrás Del Ultimo No Hay Nadie 15%.
Deportivo COVID - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie 0:10