Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MIKES F.C. Detrás Del Ultimo No Hay Nadie 
MK13 Tactiek 3-4-3
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
2 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
48.8 gemiddelde waardering 48.9
adequate Schieten solid
solid Passen solid
formidable Verdedigen good


2e minuut.
Klungelig pakt Aloyan de bal. Gafanhoto onderschept slim de pass. Macavei speelt de bal door. Klungelig pakt Mijal de bal. Mijal schiet op doel. Flamarique verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Sitalo de bal. Sitalo draait met de bal, schiet en ... Flamarique probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Acero geeft de bal voor. Mijal kopt de bal weg. Daar is Sitalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitalo draait met de bal, schiet en ... Flamarique probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKES F.C. - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  0:1

37e minuut.
Gafanhoto verovert de bal door een tackle van achteren. Dziambel rent richting de bal. Dziambel met een sublieme pass. Sitalo rent richting de bal. Sitalo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIKES F.C. 47%, Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  53%.
MIKES F.C. - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  0:1

47e minuut.
Petruccio rent richting de bal. Petruccio passt de bal met de wreef. Ringo probeert naar een medespeler te passen. Mijal is nu in balbezit. Mijal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Klungelig pakt Estupiñán de bal. Estupiñán speelt de bal door. Acero bereikt de bal nog maar net als eerste. Lill onderschept slim de pass. Lill passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Acero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van El Bouhouni. Acero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Polyarush zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mijal kopt de bal weg. Zhotev rent richting de bal. Zhotev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MIKES F.C. - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  0:2

67e minuut.
Barón raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bermúdez komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Ringo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Estupiñán speelt de bal door. Ringo geeft een lange en hoge pass. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal schiet op doel. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Acero kopt de bal weg. Dziambel is nu in balbezit. Dziambel probeert naar een medespeler te passen. Mijal rent richting de bal. Mijal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Petruccio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El Bouhouni met een sublieme pass. Estupiñán heeft problemen om de bal te vangen. Estupiñán geeft een hoge lob. Acero probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Šenkyřík trapt de bal weg. Sitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitalo geeft de bal voor. Mijal rent richting de bal. Mijal draait met de bal, schiet en ... Flamarique verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sitalo is nu in balbezit. Sitalo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Dziambel is nu in balbezit. Dziambel passt de bal in één keer door. Mijal is nu in balbezit. Mijal draait met de bal, schiet en ... Flamarique probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Polyarush geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lill met een snelle inworp. El Bouhouni bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bouhouni geeft de bal voor. Šenkyřík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIKES F.C. 50%, Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  50%.
MIKES F.C. - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  0:2