Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juan diego martinez Unofficial Players
Normal Tactiek Nueva meta
44% Balbezit 56%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 51
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 43.8
poor Schieten very good
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Ahumada speelt de bal door. Modesto rent richting de bal. Vəlisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlisoy haalt uit met een fantastische trap. Rubiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Unofficial Players 0:1

2e minuut.
Díaz met een sublieme pass. Rocha rent richting de bal. Rocha passt de bal in één keer door. Harapes rent richting de bal. Harapes haalt uit met een fantastische trap. Rubiano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Daar is Arteaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arteaga geeft een hoge lob. Vəlisoy rent richting de bal. Vəlisoy draait met de bal, schiet en ... Rubiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Unofficial Players 0:2

11e minuut.
Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco probeert naar een medespeler te passen. Daar is Colorado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vəlisoy is nu in balbezit. Vəlisoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Arriaga met een sublieme pass. Rocha rent richting de bal. Rocha geeft een hoge lob. Vəlisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlisoy draait met de bal, schiet en ... Rubiano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Henao heeft problemen om de bal te vangen. Harapes rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Arteaga rent richting de bal. Arteaga passt de bal met de wreef. Díaz is nu in balbezit. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga haalt uit met een fantastische trap. Rubiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco passt de bal met de wreef. Harapes rent richting de bal. Harapes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Vəlisoy is nu in balbezit. Colorado bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlisoy verovert de bal door een tackle van achteren. Vəlisoy draait met de bal, schiet en ... Rubiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Arteaga heeft problemen om de bal te vangen. Arteaga geeft de bal voor. Orozco geeft een hoge lob. Harapes rent richting de bal. Harapes schiet op doel. Rubiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Unofficial Players 0:3

25e minuut.
Palencia probeert de bal met de borst te controleren. Harapes bereikt de bal nog maar net als eerste. Harapes geeft een hoge lob. Vəlisoy is nu in balbezit. Vəlisoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Unofficial Players 0:4

25e minuut.
Trejos komt het veld opgelopen. Thiên Mạnh komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Colorado neemt vlug de vrije trap. Trejos kopt de bal weg. Thiên Mạnh probeert naar een medespeler te passen. Vəlisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlisoy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Thiên Mạnh onderschept slim de pass. Thiên Mạnh probeert naar een medespeler te passen. Vəlisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlisoy schiet op doel. Rubiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Samper met een sublieme pass. Thiên Mạnh is nu in balbezit. Thiên Mạnh passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vəlisoy de bal. Vəlisoy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Samper kopt de bal weg. Thiên Mạnh rent richting de bal. Thiên Mạnh passt de bal in één keer door. Vəlisoy heeft problemen om de bal te vangen. Vəlisoy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Thiên Mạnh is nu in balbezit. Thiên Mạnh passt de bal zonder na te denken. Vəlisoy is nu in balbezit. Vəlisoy draait met de bal, schiet en ... Colorado probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Unofficial Players 0:5

34e minuut.
Samper speelt de bal door. Thiên Mạnh rent richting de bal. Thiên Mạnh passt de bal met de wreef. Vəlisoy is nu in balbezit. Vəlisoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Unofficial Players 0:6

39e minuut.
Thiên Mạnh probeert naar een medespeler te passen. Vəlisoy rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Henao ... Strafschop! Henao krijgt een gele kaart. Vəlisoy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Thiên Mạnh neemt de penalty, wat een uithaal! Rubiano bokst de bal weg. Thiên Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiên Mạnh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Unofficial Players 0:7

42e minuut.
Rubiano trapt de bal weg van het doel. Trejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Trejos geeft een lange en hoge pass. Vəlisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlisoy draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Unofficial Players 0:8

44e minuut.
Samper geeft de bal voor. Harapes bereikt de bal nog maar net als eerste. Harapes passt de bal in één keer door. Vəlisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlisoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Thiên Mạnh probeert naar een medespeler te passen. Vəlisoy controleert de bal met de borst. Vəlisoy speelt de bal door. Harapes bereikt de bal nog maar net als eerste. Harapes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Unofficial Players 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juan diego martinez 82%, Unofficial Players 18%.
juan diego martinez - Unofficial Players 0:9

47e minuut.
Thiên Mạnh probeert naar een medespeler te passen. Vəlisoy is nu in balbezit. Modesto maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Modesto naar de kleedkamers voor een vroege douche.

52e minuut.
Rocha met de inworp. Samper is nu in balbezit. Samper met een sublieme pass. Vəlisoy rent richting de bal. Vəlisoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Thiên Mạnh is nu in balbezit. Thiên Mạnh passt de bal in één keer door. Harapes bereikt de bal nog maar net als eerste. Harapes draait met de bal, schiet en ... Rubiano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Unofficial Players 0:10

55e minuut.
Daar is Samper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samper met een sublieme pass. Rocha rent richting de bal. Rocha geeft een lange en hoge pass. Vəlisoy springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Unofficial Players 0:11

57e minuut.
Trejos geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Vəlisoy de bal onder controle te krijgen. Colorado bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlisoy onderschept slim de pass. Vəlisoy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Vəlisoy rent richting de bal. Vəlisoy met een sublieme pass. Harapes is nu in balbezit. Harapes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Unofficial Players 0:12

63e minuut.
Samper rent richting de bal. Palacios speelt de bal door. Rocha met een sublieme pass. Vəlisoy rent richting de bal. Vəlisoy schiet op doel. Rubiano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Unofficial Players 0:13

64e minuut.
Trejos met de inworp. Daar is Carpintero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carpintero met een sublieme pass. Daar is Vəlisoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vəlisoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Vəlisoy haalt uit met een fantastische trap. Daar is Cantor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thiên Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiên Mạnh geeft een hoge lob. Vəlisoy maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Unofficial Players 0:14

69e minuut.
Carpintero rent richting de bal. Trejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Trejos geeft de bal voor. Vəlisoy is nu in balbezit. Vəlisoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Unofficial Players 0:15

72e minuut.
Rubiano met een sublieme pass. Thiên Mạnh kan de bal niet met de borst controleren. Thiên Mạnh geeft een hoge lob. Vəlisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlisoy schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Unofficial Players 0:16

73e minuut.
Ahumada speelt de bal door. Klungelig pakt Arriaga de bal. Palacios is nu in balbezit. Vəlisoy verovert de bal door een tackle van achteren. Vəlisoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Trejos passt de bal met de wreef. Vəlisoy rent richting de bal. Thiên Mạnh speelt de bal door. Harapes rent richting de bal. Harapes schiet op doel. Rubiano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Colorado geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rocha met de inworp. Vəlisoy is nu in balbezit. Vəlisoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Unofficial Players 0:17

81e minuut.
Thiên Mạnh met een sublieme pass. Vəlisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlisoy passt de bal in één keer door. Harapes is nu in balbezit. Harapes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Unofficial Players 0:18

84e minuut.
Trejos rent richting de bal. Daar is Trejos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trejos met een sublieme pass. Harapes bereikt de bal nog maar net als eerste. Harapes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Unofficial Players 0:19

86e minuut.
Thiên Mạnh probeert naar een medespeler te passen. Vəlisoy is nu in balbezit. Vəlisoy met een sublieme pass. Harapes rent richting de bal. Harapes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Trejos is nu in balbezit. Trejos geeft een hoge lob. Vəlisoy rent richting de bal. Vəlisoy haalt uit met een fantastische trap. Rubiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Unofficial Players 0:20

90e minuut.
Thiên Mạnh is nu in balbezit. Thiên Mạnh speelt de bal door. Daar is Vəlisoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vəlisoy draait met de bal, schiet en ... Rubiano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juan diego martinez - Unofficial Players 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juan diego martinez 87%, Unofficial Players 13%.
juan diego martinez - Unofficial Players 0:21