Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unofficial Players juan diego martinez
Nueva meta Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
32 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 17.9
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Palacios speelt de bal door. Luengas rent richting de bal. Palencia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Luengas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Luengas kan niet meer verder spelen. Orozco komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Inworp. Orozco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabezas met een sublieme pass. Klungelig pakt Harapes de bal. Harapes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Carpintero rent richting de bal. Samper is nu in balbezit. Samper speelt de bal door. Harapes bereikt de bal nog maar net als eerste. Harapes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Carpintero is nu in balbezit. Carpintero met een sublieme pass. Vəlisoy is nu in balbezit. Vəlisoy schiet op doel. Rubiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unofficial Players - juan diego martinez 1:0

20e minuut.
Klungelig pakt Ahumada de bal. Vəlisoy is nu in balbezit. Met opzet legt Ahumada zijn tegenspeler op de grond. Ahumada krijgt een gele kaart. Vəlisoy raakt geblesseerd tijdens het duel. Orozco met een snel genomen vrije trap. Harapes bereikt de bal nog maar net als eerste. Harapes draait met de bal, schiet en ... Rubiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Unofficial Players - juan diego martinez 2:0

27e minuut.
Klungelig pakt Colorado de bal. Vəlisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlisoy passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Harapes de bal. Harapes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arteaga komt het veld opgelopen. Trejos komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Arteaga is nu in balbezit. Arteaga passt de bal met de wreef. Vəlisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlisoy schiet op doel. Rubiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Blanco rent richting de bal. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco onderschept slim de pass. Blanco geeft een hoge lob. Harapes kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Harapes passt de bal in één keer door. Daar is Henao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vəlisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlisoy schiet op doel. Rubiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unofficial Players - juan diego martinez 3:0

42e minuut.
Trejos rent richting de bal. Trejos met een sublieme pass. Harapes heeft problemen om de bal te vangen. Harapes draait met de bal, schiet en ... Rubiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Trejos kopt de bal weg. Arteaga probeert naar een medespeler te passen. Trejos heeft problemen om de bal te vangen. Harapes rent richting de bal. Harapes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unofficial Players 32%, juan diego martinez 68%.
Unofficial Players - juan diego martinez 3:0

46e minuut.
Klungelig pakt Arriaga de bal. Harapes bereikt de bal nog maar net als eerste. Harapes geeft een lange en hoge pass. Vəlisoy rent richting de bal. Vəlisoy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Arteaga rent richting de bal. Arteaga met een sublieme pass. Vəlisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlisoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unofficial Players - juan diego martinez 4:0

55e minuut.
Blanco is nu in balbezit. Montilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blanco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Blanco zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Harapes is nu in balbezit. Vəlisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlisoy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Harapes is nu in balbezit. Harapes draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rubiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Vəlisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlisoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Henao verovert de bal door een tackle van achteren. Arteaga onderschept slim de pass. Arteaga met een sublieme pass. Daar is Harapes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harapes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Arteaga speelt de bal door. Trejos rent richting de bal. Trejos passt de bal zonder na te denken. Harapes is nu in balbezit. Harapes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Trejos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vəlisoy de bal. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlisoy onderschept slim de pass. Vəlisoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Arteaga verovert de bal door een tackle van achteren. Trejos is nu in balbezit. Trejos met een sublieme pass. Harapes is nu in balbezit. Harapes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unofficial Players - juan diego martinez 5:0

68e minuut.
Palacios is nu in balbezit. Arteaga verovert de bal door een tackle van achteren. Arteaga speelt de bal door. Harapes rent richting de bal. Harapes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unofficial Players - juan diego martinez 6:0

69e minuut.
Cabezas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orozco rent richting de bal. Orozco geeft een hoge lob. Harapes probeert de bal met de borst te controleren. Harapes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Trejos rent richting de bal. Harapes rent richting de bal. Harapes draait met de bal, schiet en ... Vəlisoy rent richting de bal. Vəlisoy geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Harapes bereikt de bal nog maar net als eerste. Harapes schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unofficial Players - juan diego martinez 7:0

72e minuut.
Arteaga speelt de bal door. Harapes is nu in balbezit. Modesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Harapes onderschept slim de pass. Harapes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unofficial Players - juan diego martinez 8:0

77e minuut.
Henao kopt de bal weg. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Trejos speelt de bal door. Harapes rent richting de bal. Harapes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Harapes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harapes met een sublieme pass. Vəlisoy rent richting de bal. Vəlisoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unofficial Players - juan diego martinez 9:0

84e minuut.
Trejos passt de bal met de wreef. Harapes bereikt de bal nog maar net als eerste. Harapes draait met de bal, schiet en ... Colorado probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Unofficial Players - juan diego martinez 10:0

85e minuut.
Vəlisoy verovert de bal door een tackle van achteren. Trejos is nu in balbezit. Vəlisoy rent richting de bal. Trejos rent richting de bal. Trejos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Orozco passt de bal in één keer door. Trejos met een sublieme pass. Harapes is nu in balbezit. Harapes draait met de bal, schiet en ... Colorado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unofficial Players - juan diego martinez 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unofficial Players 19%, juan diego martinez 81%.
Unofficial Players - juan diego martinez 11:0