Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo COVID mask
Normal Tactiek lolo
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 43
5 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.3 gemiddelde waardering 47.9
average Schieten excellent
poor Passen solid
poor Verdedigen average


8e minuut.
Šegrt speelt de bal door. Orakçı is nu in balbezit. Orakçı passt de bal met de wreef. Poma kan de bal niet met de borst controleren. Poma schiet op doel. Gil bokst de bal weg. Kulhavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Ángel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ángel krijgt een gele kaart. Kulhavý is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kulhavý neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Doeltrap. Gil trapt de bal weg van het doel. Ángel speelt de bal door. Kulhavý is nu in balbezit. Kulhavý schiet op doel. Gil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Daar is Kulhavý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buendía is nu in balbezit. Orakçı speelt de bal door. Poma is nu in balbezit. Poma haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gil met een harde bal richting middenveld. Poma rent richting de bal. Poma passt de bal met de wreef. Orakçı is nu in balbezit. Orakçı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Monsallier probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Poma de bal. Higuita is nu in balbezit. Poma verovert de bal door een tackle van achteren. Poma schiet op doel. Gil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - mask 0:1

16e minuut.
Kulhavý kopt de bal weg. Poma probeert de bal met de borst te controleren. Poma passt de bal met de wreef. Kulhavý is nu in balbezit. Kulhavý draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Poma zijn tegenspeler op de grond. Ángel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ángel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dalí kopt de bal weg. Buendía probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kulhavý rent richting de bal. Kulhavý draait met de bal, schiet en ... Gil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kulhavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulhavý schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Salamanca geeft de bal voor. Inworp. Orakçı met de inworp. Poma bereikt de bal nog maar net als eerste. Poma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Galván is nu in balbezit. Galván geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dalí met de inworp. Moya geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Poma is nu in balbezit. Poma speelt de bal door. Kulhavý rent richting de bal. Kulhavý draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pimiento de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Šegrt is nu in balbezit. Šegrt passt de bal in één keer door. Poma heeft problemen om de bal te vangen. Kulhavý is nu in balbezit. Kulhavý draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - mask 0:2

30e minuut.
Gil geeft een hoge lob. Inworp. Orakçı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poma bereikt de bal nog maar net als eerste. Poma geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Orakçı geeft een hoge lob. Kulhavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Buendía krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Astudillo is nu in balbezit. Kulhavý verovert de bal door een tackle van achteren. Kulhavý schiet op doel. Pimiento probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - mask 0:3

38e minuut.
Benavides rent richting de bal. Benavides geeft een hoge lob. Poma kopt de bal weg. Kulhavý probeert de bal met de borst te controleren. Kulhavý draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Astudillo geeft de bal voor. Inworp. Monsallier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Poma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Orakçı verovert de bal door een tackle van achteren. Kulhavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Orakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulhavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulhavý schiet op doel. Gil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Poma rent richting de bal. Poma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - mask 0:4

43e minuut.
Daar is Poma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poma passt de bal met de wreef. Pimiento is nu in balbezit. Kulhavý onderschept slim de pass. Kulhavý draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Poma bereikt de bal nog maar net als eerste. Poma draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Higuita de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - mask 0:5

44e minuut.
Daar is Palacios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palacios passt de bal in één keer door. Astudillo is nu in balbezit. Kulhavý onderschept slim de pass. Kulhavý haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo COVID 71%, mask 29%.
Deportivo COVID - mask 0:5

46e minuut.
Šegrt is nu in balbezit. Šegrt geeft een lange en hoge pass. Higuita is nu in balbezit. Poma verovert de bal door een tackle van achteren. Poma haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - mask 0:6

48e minuut.
Šegrt probeert naar een medespeler te passen. Daar is Poma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poma passt de bal zonder na te denken. Kulhavý is nu in balbezit. Kulhavý haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Orakçı onderschept slim de pass. Kulhavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Orakçı speelt de bal door. Poma is nu in balbezit. Poma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Šegrt kopt de bal weg. Orakçı is nu in balbezit. Orakçı passt de bal zonder na te denken. Kulhavý is nu in balbezit. Kulhavý schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - mask 0:7

58e minuut.
Poma kopt de bal weg. Pimiento heeft problemen om de bal te vangen. Kulhavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulhavý schiet op doel. Gil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - mask 0:8

61e minuut.
Daar is Ángel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monsallier rent richting de bal. Monsallier geeft een hoge lob. Kulhavý is nu in balbezit. Kulhavý schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Higuita heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. Poma bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - mask 0:9

65e minuut.
Kulhavý geeft een lange en hoge pass. Poma rent richting de bal. Poma haalt uit met een fantastische trap. Higuita probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - mask 0:10

66e minuut.
Orakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Orakçı passt de bal zonder na te denken. Kulhavý is nu in balbezit. Kulhavý draait met de bal, schiet en ... Gil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - mask 0:11

69e minuut.
Šegrt geeft de bal voor. Orakçı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Monsallier probeert naar een medespeler te passen. Poma is nu in balbezit. Poma haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Gorbói passt de bal zonder na te denken. Šegrt rent richting de bal. Šegrt passt de bal in één keer door. Kulhavý is nu in balbezit. Kulhavý haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - mask 0:12

77e minuut.
Poma passt de bal zonder na te denken. Kulhavý controleert de bal met de borst. Kulhavý draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pimiento de bal onder controle te krijgen. Gil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - mask 0:13

79e minuut.
Monsallier onderschept slim de pass. Monsallier probeert naar een medespeler te passen. Kulhavý rent richting de bal. Kulhavý schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pimiento de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - mask 0:14

83e minuut.
Higuita rent richting de bal. Higuita geeft een lange en hoge pass. Monsallier kopt de bal weg. Poma rent richting de bal. Poma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Poma kopt de bal weg. Orakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Astudillo. Astudillo krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Klungelig pakt Poma de bal. Poma geeft de bal voor. Daar is Buendía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulhavý rent richting de bal. Kulhavý geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Poma rent richting de bal. Poma draait met de bal, schiet en ... Gil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo COVID 81%, mask 19%.
Deportivo COVID - mask 0:14