Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mask Deportivo COVID
lolo Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
33 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 26.3
very good Schieten average
very good Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Monsallier geeft de bal voor. Kulhavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimiento begaat een overtreding. Pimiento krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Monsallier met een sublieme pass. Orakçı met een sublieme pass. Kulhavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulhavý schiet op doel. Gil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mask - Deportivo COVID 1:0

11e minuut.
Pimiento geeft de bal voor. Dalí probeert naar een medespeler te passen. Palacios is nu in balbezit. Palacios haalt uit met een fantastische trap. Mateiaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mask - Deportivo COVID 1:1

13e minuut.
Orakçı probeert naar een medespeler te passen. Kulhavý is nu in balbezit. Daar is Orakçı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulhavý is nu in balbezit. Kulhavý schiet op doel. Gil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Poma krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
mask - Deportivo COVID 2:1

17e minuut.
Doeltrap. Pimiento trapt de bal weg. Orakçı kopt de bal weg. Kulhavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulhavý haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gil geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Orakçı zal de hoekschop nemen. Poma is nu in balbezit. Poma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Monsallier geeft de bal voor. Poma kopt de bal weg. Kulhavý heeft problemen om de bal te vangen. Kulhavý draait met de bal, schiet en ... Gil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mask - Deportivo COVID 3:1

27e minuut.
Moya kopt de bal weg. Castellbò probeert de bal met de borst te controleren. Palacios rent richting de bal. Stafidă is nu in balbezit. Stafidă passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
mask - Deportivo COVID 3:2

31e minuut.
Stafidă bereikt de bal nog maar net als eerste. Šegrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Šegrt speelt de bal door. Poma bereikt de bal nog maar net als eerste. Poma draait met de bal, schiet en ... Gil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Monsallier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ángel rent richting de bal. Poma verovert de bal door een tackle van achteren. Orakçı is nu in balbezit. Orakçı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kulhavý haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Gil met een harde bal richting middenveld. Poma is nu in balbezit. Poma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mask - Deportivo COVID 4:2

41e minuut.
Šegrt heeft problemen om de bal te vangen. Šegrt probeert naar een medespeler te passen. Poma is nu in balbezit. Kulhavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulhavý draait met de bal, schiet en ... Gil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Poma maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mask 29%, Deportivo COVID 71%.
mask - Deportivo COVID 4:2

47e minuut.
Orakçı geeft een hoge lob. Buendía probeert naar een medespeler te passen. Šegrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Šegrt geeft de bal voor. Poma maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Monsallier rent richting de bal. Klungelig pakt Monsallier de bal. Monsallier probeert naar een medespeler te passen. Poma rent richting de bal. Poma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Monsallier met een sublieme pass. Klungelig pakt Poma de bal. Poma geeft een hoge lob. Kulhavý rent richting de bal. Kulhavý haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Poma rent richting de bal. Poma geeft een hoge lob. Kulhavý rent richting de bal. Kulhavý schiet op doel. Gil probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Daar is Astudillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orakçı onderschept slim de pass. Orakçı passt de bal in één keer door. Kulhavý is nu in balbezit. Kulhavý schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Monsallier met een snelle inworp. Orakçı met een sublieme pass. Klungelig pakt Poma de bal. Poma geeft een lange en hoge pass. Gil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Orakçı geeft de bal voor. Kulhavý rent richting de bal. Buendía begaat een overtreding. Kulhavý is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kulhavý neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Gil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
mask - Deportivo COVID 5:2

73e minuut.
Higuita bereikt de bal nog maar net als eerste. Higuita geeft een lange en hoge pass. Stafidă probeert naar een medespeler te passen. Poma is nu in balbezit. Poma draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Pimiento de bal. Kulhavý rent richting de bal. Kulhavý draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Buendía is nu in balbezit. Šegrt verovert de bal door een tackle van achteren. Šegrt probeert naar een medespeler te passen. Poma bereikt de bal nog maar net als eerste. Poma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Šegrt kopt de bal weg. Klungelig pakt Ángel de bal. Kulhavý is nu in balbezit. Kulhavý haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mask - Deportivo COVID 6:2

82e minuut.
Orakçı met een sublieme pass. Klungelig pakt Monsallier de bal. Monsallier speelt de bal door. Poma rent richting de bal. Poma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Monsallier met een snelle inworp. Orakçı heeft problemen om de bal te vangen. Orakçı probeert naar een medespeler te passen. Monsallier bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsallier geeft een hoge lob. Gil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
mask - Deportivo COVID 7:2

85e minuut.
Monsallier onderschept slim de pass. Monsallier speelt de bal door. Kulhavý rent richting de bal. Poma bereikt de bal nog maar net als eerste. Poma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mask - Deportivo COVID 8:2

88e minuut.
Higuita is nu in balbezit. Higuita geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Monsallier met een snelle inworp. Poma geeft een lange en hoge pass. Gil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Klungelig pakt Astudillo de bal. Ángel rent richting de bal. Poma onderschept slim de pass. Poma schiet op doel. Gil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mask - Deportivo COVID 9:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mask 20%, Deportivo COVID 80%.
mask - Deportivo COVID 9:2