Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DEPOR BLUE MIKES F.C.
Intenso Tactiek MK13
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
54.7 gemiddelde waardering 48.5
solid Schieten adequate
very good Passen good
very good Verdedigen formidable


1e minuut.
Nikkarila bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikkarila geeft de bal voor. Miron kopt de bal weg. Frydrych rent richting de bal. Frydrych schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
El Bouhouni passt de bal met de wreef. Lill is nu in balbezit. Lill passt de bal in één keer door. Soares bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Céspedes verovert de bal door een tackle van achteren. Céspedes geeft de bal voor. Cinli kopt de bal weg. Daar is Rulli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rulli schiet op doel. Flamarique verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Miron met een sublieme pass. Kalwa rent richting de bal. Kalwa geeft een hoge lob. Contreras rent richting de bal. Contreras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Miron rent richting de bal. Miron probeert naar een medespeler te passen. Frydrych rent richting de bal. Frydrych schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPOR BLUE - MIKES F.C. 1:0

38e minuut.
Miron geeft een hoge lob. Daar is Frydrych, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yong-Ki rent richting de bal. Frydrych onderschept slim de pass. Frydrych haalt uit met een fantastische trap. Flamarique probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Cinli verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Contreras de bal. El Bouhouni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. El Bouhouni krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Craeymeersch geeft een lange en hoge pass. Rulli kopt de bal weg. Daar is Estupiñán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frydrych bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydrych haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEPOR BLUE 35%, MIKES F.C. 65%.
DEPOR BLUE - MIKES F.C. 1:0

47e minuut.
Estupiñán is nu in balbezit. Frydrych onderschept slim de pass. Yong-Ki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yong-Ki krijgt een gele kaart. Frydrych is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rulli komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kalwa rent richting de bal. Kalwa passt de bal met de wreef. Silva rent richting de bal. Frydrych onderschept slim de pass. Frydrych schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEPOR BLUE 40%, MIKES F.C. 60%.
DEPOR BLUE - MIKES F.C. 1:0