Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  Jonri F.C.
3-4-3 Tactiek 442
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.1 gemiddelde waardering 48.3
solid Schieten adequate
solid Passen very good
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Ringo speelt de bal door. Zhotev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhotev passt de bal zonder na te denken. Mijal rent richting de bal. Mijal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Macavei passt de bal met de wreef. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohács is nu in balbezit. Mijal onderschept slim de pass. Mijal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Macavei met een sublieme pass. Mijal rent richting de bal. Mijal passt de bal in één keer door. Zhotev is nu in balbezit. Zhotev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Tatu passt de bal in één keer door. Daar is Ringo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ringo passt de bal in één keer door. Sitalo is nu in balbezit. Sitalo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ringo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zhotev rent richting de bal. Zhotev haalt uit met een fantastische trap. Patierno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  - Jonri F.C. 1:0

44e minuut.
Llorente is nu in balbezit. Acero onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Astramowicz. Astramowicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  44%, Jonri F.C. 56%.
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  - Jonri F.C. 1:0

49e minuut.
Acero probeert naar een medespeler te passen. Ringo is nu in balbezit. Ringo passt de bal zonder na te denken. Daar is Zhotev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhotev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ringo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meza rent richting de bal. Zhotev onderschept slim de pass. Zhotev geeft de bal voor. Patierno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Macavei passt de bal in één keer door. Mijal rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minassyan. Minassyan krijgt een gele kaart. Mijal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Minassyan heeft problemen om de bal te vangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mijal neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Mijal passt de bal zonder na te denken. Ringo rent richting de bal. Ringo met een sublieme pass. Zhotev rent richting de bal. Zhotev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  - Jonri F.C. 2:0

75e minuut.
Daar is Meza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meza passt de bal in één keer door. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  - Jonri F.C. 3:0

89e minuut.
Zhotev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhotev passt de bal met de wreef. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal haalt uit met een fantastische trap. Patierno probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  41%, Jonri F.C. 59%.
Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  - Jonri F.C. 3:0