Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jonri F.C. Detrás Del Ultimo No Hay Nadie 
442 Tactiek 3-4-3
55% Balbezit 45%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 48.1
goed Schieten solide
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen matig


4e minuut.
Astramowicz probeert naar een medespeler te passen. Polyarush bereikt de bal nog maar net als eerste. Polyarush geeft de bal voor. Zhotev rent richting de bal. Zhotev passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Salamanca maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Polyarush, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llorente bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorente schiet op doel. Šenkyřík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonri F.C. - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  1:0

26e minuut.
Mijal kopt de bal weg. Zhotev rent richting de bal. Mijal is nu in balbezit. Mijal draait met de bal, schiet en ... Patierno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sitalo passt de bal met de wreef. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal passt de bal met de wreef. Zhotev rent richting de bal. Zhotev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jonri F.C. - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  1:1

38e minuut.
Daar is Mijal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijal passt de bal met de wreef. Zhotev is nu in balbezit. Zhotev schiet op doel. Melodia probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dziambel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zhotev springt en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonri F.C. 56%, Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jonri F.C. - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  1:1

60e minuut.
Astramowicz geeft de bal voor. Gafanhoto heeft problemen om de bal te vangen. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Llorente maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Rosero bereikt de bal nog maar net als eerste. Macavei bereikt de bal nog maar net als eerste. Macavei passt de bal in één keer door. Mijal is nu in balbezit. Mijal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Dziambel met een sublieme pass. Mijal heeft problemen om de bal te vangen. Dziambel met een sublieme pass. Zhotev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhotev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonri F.C. 64%, Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jonri F.C. - Detrás Del Ultimo No Hay Nadie  1:1