Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mask juan diego martinez
lolo Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
20% Spel op eigen helft 80%
48 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 18.5
excellent Schieten unsatisfactory
solid Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Palencia kopt de bal weg. Šegrt is nu in balbezit. Šegrt passt de bal in één keer door. Daar is Kulhavý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulhavý draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Šegrt is nu in balbezit. Šegrt speelt de bal door. Poma bereikt de bal nog maar net als eerste. Poma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mask - juan diego martinez 1:0

10e minuut.
Poma passt de bal met de wreef. Orakçı rent richting de bal. Orakçı geeft een hoge lob. Kulhavý is nu in balbezit. Kulhavý schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Poma draait met de bal, schiet en ... Henao probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Orakçı geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kulhavý kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Poma is nu in balbezit. Orakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Poma bereikt de bal nog maar net als eerste. Orakçı geeft een hoge lob. Kulhavý krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Mateiaş speelt de bal door. Palacios heeft problemen om de bal te vangen. Šegrt geeft een hoge lob. Kulhavý is nu in balbezit. Kulhavý schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mask - juan diego martinez 2:0

17e minuut.
Arriaga heeft problemen om de bal te vangen. Ahumada rent richting de bal. Met opzet legt Kulhavý zijn tegenspeler op de grond. Kulhavý krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Colorado geeft een hoge lob. Monsallier rent richting de bal. Monsallier geeft de bal voor. Klungelig pakt Kulhavý de bal. Kulhavý haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
mask - juan diego martinez 3:0

21e minuut.
Kulhavý passt de bal in één keer door. Eslava met een sublieme pass. Šegrt geeft een lange en hoge pass. Kulhavý is nu in balbezit. Kulhavý schiet op doel. Rubiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Šegrt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulhavý rent richting de bal. Kulhavý met een sublieme pass. Poma bereikt de bal nog maar net als eerste. Poma haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Gorbói probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Monsallier de bal. Monsallier speelt de bal door. Daar is Kulhavý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulhavý draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Šegrt met een sublieme pass. Orakçı is nu in balbezit. Orakçı passt de bal met de wreef. Kulhavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulhavý draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Orakçı de bal. Orakçı passt de bal zonder na te denken. Monsallier probeert naar een medespeler te passen. Poma bereikt de bal nog maar net als eerste. Poma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mask - juan diego martinez 4:0

31e minuut.
Kulhavý kopt de bal weg. Poma is nu in balbezit. Kulhavý rent richting de bal. Kulhavý haalt uit met een fantastische trap. Rubiano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mask - juan diego martinez 5:0

37e minuut.
Kulhavý haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Rubiano trapt de bal weg van het doel. Poma heeft problemen om de bal te vangen. Poma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mask - juan diego martinez 6:0

39e minuut.
Henao rent richting de bal. Henao geeft de bal voor. Orakçı kopt de bal weg. Klungelig pakt Poma de bal. Poma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Monsallier met een sublieme pass. Šegrt rent richting de bal. Šegrt speelt de bal door. Kulhavý is nu in balbezit. Kulhavý haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mask - juan diego martinez 7:0

44e minuut.
Poma probeert de bal met de borst te controleren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Orakçı geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kulhavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulhavý haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Henao met een sublieme pass. Klungelig pakt Kulhavý de bal. Henao is nu in balbezit. Kulhavý verovert de bal door een tackle van achteren. Kulhavý haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Orakçı neemt de hoekschop. Monsallier is nu in balbezit. Poma rent richting de bal. Poma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mask 24%, juan diego martinez 76%.
mask - juan diego martinez 7:0

48e minuut.
Šegrt geeft de bal voor. Klungelig pakt Colorado de bal. Kulhavý is nu in balbezit. Kulhavý draait met de bal, schiet en ... Rubiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Poma geeft een hoge lob. Sanabria probeert naar een medespeler te passen. Díaz probeert de bal aan de voet te houden. Kulhavý is nu in balbezit. Kulhavý schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Palacios is nu in balbezit. Poma verovert de bal door een tackle van achteren. Poma met een sublieme pass. Kulhavý rent richting de bal. Kulhavý draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Colorado de bal. Kulhavý rent richting de bal. Kulhavý haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mask - juan diego martinez 8:0

56e minuut.
Kulhavý is nu in balbezit. Kulhavý geeft de bal voor. Monsallier kopt de bal weg. Poma heeft problemen om de bal te vangen. Poma schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kulhavý rent richting de bal. Kulhavý draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mask - juan diego martinez 9:0

62e minuut.
Monsallier passt de bal met de wreef. Poma heeft problemen om de bal te vangen. Poma passt de bal zonder na te denken. Kulhavý is nu in balbezit. Kulhavý draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Klungelig pakt Poma de bal. Poma passt de bal in één keer door. Orakçı speelt de bal door. Kulhavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulhavý draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Montilla probeert de bal met de borst te controleren. Šegrt is nu in balbezit. Šegrt met een sublieme pass. Kulhavý rent richting de bal. Kulhavý draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mask - juan diego martinez 10:0

69e minuut.
Mateiaş probeert naar een medespeler te passen. Kulhavý kopt de bal weg. Orakçı speelt de bal door. Poma rent richting de bal. Poma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Arriaga probeert naar een medespeler te passen. Šegrt is nu in balbezit. Šegrt geeft een hoge lob. Kulhavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulhavý geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Šegrt speelt de bal door. Poma heeft problemen om de bal te vangen. Poma met een sublieme pass. Kulhavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulhavý draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Šegrt is nu in balbezit. Šegrt geeft een lange en hoge pass. Daar is Colorado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulhavý is nu in balbezit. Kulhavý haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Šegrt speelt de bal door. Poma is nu in balbezit. Kulhavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulhavý draait met de bal, schiet en ... Rubiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kulhavý rent richting de bal. Kulhavý passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Orakçı de bal onder controle te krijgen. Kulhavý is nu in balbezit. Kulhavý haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mask - juan diego martinez 11:0

89e minuut.
Doeltrap. Rubiano met een harde bal richting middenveld. Orakçı kopt de bal weg. Poma rent richting de bal. Poma haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mask 17%, juan diego martinez 83%.
mask - juan diego martinez 11:0