Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unofficial Players Deportivo COVID
Nueva meta Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
22% Spel op eigen helft 78%
32 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 24.8
zeer goed Schieten zwak
goed Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Harapes passt de bal in één keer door. Rocha is nu in balbezit. Rocha geeft een lange en hoge pass. Vəlisoy rent richting de bal. Vəlisoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unofficial Players - Deportivo COVID 1:0

3e minuut.
Montezuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Luengas is nu in balbezit. Luengas passt de bal met de wreef. Harapes is nu in balbezit. Harapes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Rocha probeert naar een medespeler te passen. Luengas bereikt de bal nog maar net als eerste. Luengas haalt uit met een fantastische trap. Harapes bereikt de bal nog maar net als eerste. Harapes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Unofficial Players - Deportivo COVID 2:0

7e minuut.
Orozco kopt de bal weg. Luengas probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Pimiento de bal onder controle te krijgen. Vəlisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlisoy schiet op doel. Gil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Luengas verovert de bal door een tackle van achteren. Luengas geeft een hoge lob. Vəlisoy is nu in balbezit. Harapes is nu in balbezit. Harapes schiet op doel. Paal!

18e minuut.
Moya passt de bal zonder na te denken. Arteaga rent richting de bal. Arteaga speelt de bal door. Vəlisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlisoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Rocha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luengas bereikt de bal nog maar net als eerste. Luengas met een sublieme pass. Vəlisoy is nu in balbezit. Vəlisoy haalt uit met een fantastische trap. Gil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Harapes controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. de la Calle komt het veld opgelopen. Trejos komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Trejos verovert de bal door een tackle van achteren. Trejos geeft de bal voor. Vəlisoy is nu in balbezit. Vəlisoy draait met de bal, schiet en ... Gil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unofficial Players - Deportivo COVID 3:0

36e minuut.
Palacios speelt de bal door. Moya rent richting de bal. Moya passt de bal zonder na te denken. Vəlisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlisoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unofficial Players - Deportivo COVID 4:0

44e minuut.
de la Calle probeert de bal met de borst te controleren. de la Calle passt de bal zonder na te denken. Vəlisoy rent richting de bal. Vəlisoy haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pimiento de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salamanca kan de bal niet met de borst controleren. Harapes rent richting de bal. Salamanca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salamanca krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Harapes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Harapes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Buendía kan de bal niet met de borst controleren. Vəlisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlisoy draait met de bal, schiet en ... Gil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unofficial Players 24%, Deportivo COVID 76%.
Unofficial Players - Deportivo COVID 4:0

49e minuut.
Rocha geeft een hoge lob. Salamanca kopt de bal weg. Vəlisoy rent richting de bal. Vəlisoy schiet op doel. Gil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unofficial Players - Deportivo COVID 5:0

51e minuut.
Rocha speelt de bal door. de la Calle rent richting de bal. de la Calle passt de bal zonder na te denken. Vəlisoy heeft problemen om de bal te vangen. Vəlisoy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Khumkerd bereikt de bal nog maar net als eerste. Khumkerd geeft een hoge lob. Carpintero probeert de bal met de borst te controleren. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Bulvon met een harde bal richting middenveld. Orozco kopt de bal weg. Rocha geeft een lange en hoge pass. Harapes bereikt de bal nog maar net als eerste. Harapes haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Unofficial Players - Deportivo COVID 6:0

58e minuut.
Buendía rent richting de bal. de la Calle verovert de bal door een tackle van achteren. de la Calle geeft een lange en hoge pass. Vəlisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlisoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Trejos geeft de bal voor. Harapes kopt de bal weg. Vəlisoy rent richting de bal. Vəlisoy haalt uit met een fantastische trap. Gil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unofficial Players - Deportivo COVID 7:0

66e minuut.
Rocha passt de bal in één keer door. de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Calle met een sublieme pass. Vəlisoy is nu in balbezit. Vəlisoy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
de la Calle is nu in balbezit. de la Calle passt de bal in één keer door. Vəlisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlisoy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Moya kopt de bal weg. Trejos rent richting de bal. Trejos geeft een hoge lob. Vəlisoy is nu in balbezit. Vəlisoy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Gil met een harde bal richting middenveld. Carpintero kopt de bal weg. de la Calle met een sublieme pass. Vəlisoy is nu in balbezit. Vəlisoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Salamanca speelt de bal door. Trejos is nu in balbezit. Trejos geeft de bal voor. Vəlisoy heeft problemen om de bal te vangen. Vəlisoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vəlisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlisoy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Rocha passt de bal met de wreef. Orozco is nu in balbezit. Orozco passt de bal zonder na te denken. Vəlisoy rent richting de bal. Vəlisoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unofficial Players 19%, Deportivo COVID 81%.
Unofficial Players - Deportivo COVID 7:0