Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo COVID Unofficial Players
Normal Tactiek Nueva meta
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 35
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
26.9 gemiddelde waardering 43.4
matig Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
de la Calle passt de bal in één keer door. Harapes bereikt de bal nog maar net als eerste. Harapes passt de bal zonder na te denken. Vəlisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlisoy schiet op doel. Gil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - Unofficial Players 0:1

3e minuut.
Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco geeft de bal voor. Vəlisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlisoy draait met de bal, schiet en ... Gil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - Unofficial Players 0:2

12e minuut.
Bulvon speelt de bal door. Vəlisoy is nu in balbezit. Higuita bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlisoy verovert de bal door een tackle van achteren. Vəlisoy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Trejos rent richting de bal. Trejos geeft een hoge lob. Vəlisoy kopt de bal weg. Vəlisoy rent richting de bal. Vəlisoy schiet op doel. Gil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
de la Calle geeft een hoge lob. Higuita heeft problemen om de bal te vangen. Vəlisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlisoy schiet op doel. Gil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - Unofficial Players 0:3

19e minuut.
Luengas verovert de bal door een tackle van achteren. Luengas probeert naar een medespeler te passen. de la Calle speelt de bal door. Vəlisoy heeft problemen om de bal te vangen. Vəlisoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - Unofficial Players 0:4

22e minuut.
Klungelig pakt Higuita de bal. de la Calle verovert de bal door een tackle van achteren. Harapes is nu in balbezit. Vəlisoy heeft problemen om de bal te vangen. Vəlisoy draait met de bal, schiet en ... Gil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pimiento heeft problemen om de bal te vangen. Harapes bereikt de bal nog maar net als eerste. Harapes draait met de bal, schiet en ... Gil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - Unofficial Players 0:5

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carpintero komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Vəlisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Higuita tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vəlisoy raakt geblesseerd tijdens het duel. de la Calle zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Harapes krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Luengas geeft de bal voor. Harapes rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Luengas neemt de hoekschop. Harapes krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Plodek met een sublieme pass. Vəlisoy rent richting de bal. Vəlisoy speelt de bal door. Harapes bereikt de bal nog maar net als eerste. Harapes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Gil met een harde bal richting middenveld. Luengas rent richting de bal. de la Calle speelt de bal door. Harapes bereikt de bal nog maar net als eerste. Harapes schiet op doel. Gil bokst de bal weg. Vəlisoy maakt een snoekduik en kopt de bal. Gil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo COVID 76%, Unofficial Players 24%.
Deportivo COVID - Unofficial Players 0:5

49e minuut.
Doeltrap. Gil met een harde bal richting middenveld. de la Calle geeft een lange en hoge pass. Vəlisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlisoy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Arteaga met een snelle inworp. Luengas controleert de bal met de borst. Luengas speelt de bal door. Vəlisoy is nu in balbezit. Vəlisoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Inworp. Samper komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Klungelig pakt Harapes de bal. de la Calle is nu in balbezit. de la Calle speelt de bal door. Vəlisoy rent richting de bal. Vəlisoy schiet op doel. Gil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Arteaga neemt de hoekschop. de la Calle is nu in balbezit. de la Calle speelt de bal door. Daar is Harapes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harapes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
de la Calle rent richting de bal. Harapes met een sublieme pass. Vəlisoy rent richting de bal. Vəlisoy draait met de bal, schiet en ... Gil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - Unofficial Players 0:6

59e minuut.
de la Calle geeft de bal voor. Harapes rent richting de bal. Harapes met een sublieme pass. Vəlisoy is nu in balbezit. Vəlisoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - Unofficial Players 0:7

63e minuut.
Moya heeft problemen om de bal te vangen. Samper is nu in balbezit. Plodek geeft een lange en hoge pass. Vəlisoy is nu in balbezit. Vəlisoy schiet op doel. Gil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cabezas komt het veld opgelopen.

66e minuut.
de la Calle controleert de bal met de borst. de la Calle passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pimiento de bal. Harapes bereikt de bal nog maar net als eerste. Harapes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Plodek rent richting de bal. Plodek geeft de bal voor. Higuita onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cabezas zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vəlisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlisoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - Unofficial Players 0:8

72e minuut.
Harapes is nu in balbezit. de la Calle heeft problemen om de bal te vangen. de la Calle probeert naar een medespeler te passen. Vəlisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlisoy haalt uit met een fantastische trap. Gil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - Unofficial Players 0:9

76e minuut.
Pimiento geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luengas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harapes rent richting de bal. Harapes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - Unofficial Players 0:10

80e minuut.
Salamanca geeft een lange en hoge pass. Cabezas kopt de bal weg. Samper speelt de bal door. Daar is Vəlisoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vəlisoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Trejos kopt de bal weg. de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalí tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de la Calle moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. de la Calle kan niet meer verder spelen. Trejos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Harapes kan de bal niet met de borst controleren. Harapes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - Unofficial Players 0:11

87e minuut.
Vəlisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Higuita legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vəlisoy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vəlisoy legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - Unofficial Players 0:12

88e minuut.
Daar is Trejos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trejos geeft een lange en hoge pass. Harapes met een sublieme pass. Vəlisoy is nu in balbezit. Vəlisoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo COVID - Unofficial Players 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo COVID 74%, Unofficial Players 26%.
Deportivo COVID - Unofficial Players 0:13