Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cataluniafc don popis
4123 Tactiek prueba
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
20 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
53 gemiddelde waardering 48.5
zeer goed Schieten solide
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


5e minuut.
Kupaymañ met een sublieme pass. Agüero is nu in balbezit. Rymuza is nu in balbezit. Hakimov verovert de bal door een tackle van achteren. Hakimov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Ajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Falleiro onderschept slim de pass. Baciu onderschept slim de pass. Baciu geeft de bal voor. Briscariu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kupaymañ verovert de bal door een tackle van achteren. Kupaymañ probeert naar een medespeler te passen. Jarmulski is nu in balbezit. Jarmulski geeft de bal voor. Salazar springt en kopt de bal. Pratljačić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Giannini probeert naar een medespeler te passen. Kupaymañ bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupaymañ geeft een hoge lob. Salazar krijgt zijn hoofd ertegen. Pratljačić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - don popis 1:0

15e minuut.
Gabso kopt de bal weg. Kupaymañ bereikt de bal nog maar net als eerste. Baciu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baciu krijgt een gele kaart.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kupaymañ met de inworp. Chiapetta probeert naar een medespeler te passen. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Agüero rent richting de bal. Hakimov rent richting de bal. Giannini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giannini krijgt een gele kaart.

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bradna komt het veld opgelopen.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bradna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kupaymañ probeert naar een medespeler te passen. Hakimov rent richting de bal. Hakimov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Salazar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jarmulski rent richting de bal. Jarmulski passt de bal in één keer door. Hakimov rent richting de bal. Hakimov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - don popis 2:0

41e minuut.
Jarmulski met de inworp. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baptiste. Salazar moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Salazar kan niet meer verder spelen. Presser komt het veld opgelopen. Kupaymañ wilt de vrije trap nemen. Ciechowski kopt de bal weg. Rymuza is nu in balbezit. Hakimov onderschept slim de pass. Hakimov haalt uit met een fantastische trap. Pratljačić bokst de bal weg.

43e minuut.
Giannini speelt de bal door. Inworp. Kupaymañ met een snelle inworp. Klungelig pakt Chiapetta de bal. Chiapetta geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Pratljačić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hakimov krijgt zijn hoofd ertegen. Pratljačić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - don popis 3:0

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Presser de bal onder controle te krijgen. Bradna rent richting de bal. Bradna probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hakimov de bal. Hakimov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cataluniafc 26%, don popis 74%.
cataluniafc - don popis 3:0

50e minuut.
Rymuza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Govaert komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Govaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupaymañ onderschept slim de pass. Kupaymañ speelt de bal door. Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ciechowski passt de bal in één keer door. Ajanović is nu in balbezit. Falleiro maakt een afschuwelijke overtreding. Falleiro krijgt een gele kaart. Ajanović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Giannini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ajanović kopt de bal weg. Briscariu rent richting de bal. Briscariu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Gabso rent richting de bal. Gabso passt de bal in één keer door. Bradna bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov rent richting de bal. Hakimov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Contreras komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kupaymañ maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Presser kopt de bal weg. Govaert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hakimov rent richting de bal. Hakimov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kupaymañ met de inworp. Daar is Chiapetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiapetta met een sublieme pass. Bradna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cataluniafc 28%, don popis 72%.
cataluniafc - don popis 3:0