Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Segrera Boyaca Patriotas
523 Tactiek dsequilibrado
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.7 gemiddelde waardering 52
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Jahilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahilo passt de bal met de wreef. Adamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahilo is nu in balbezit. Jahilo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Jahilo is nu in balbezit. Jamina verovert de bal door een tackle van achteren. Jamina geeft de bal voor. Drewek is nu in balbezit. Drewek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
de Goey maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jahilo is nu in balbezit. Jamina bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahilo verovert de bal door een tackle van achteren. Jahilo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mitra is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Amatrudi probeert naar een medespeler te passen. Drewek heeft problemen om de bal te vangen. Adamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewek onderschept slim de pass. Drewek draait met de bal, schiet en ... de Goey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Sladaković raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mondragón komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Jahilo geeft een lange en hoge pass. Sanzol Goñi verovert de bal door een tackle van achteren. Mondragón geeft een lange en hoge pass. Jahilo controleert de bal met de borst. Jahilo draait met de bal, schiet en ... Szczygieł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kleeberg is nu in balbezit. Kleeberg geeft de bal voor. Cañón kopt de bal weg. Adamov heeft problemen om de bal te vangen. Adamov draait met de bal, schiet en ... Szczygieł bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Gratkiewicz speelt de bal door. Jahilo is nu in balbezit. Jahilo passt de bal in één keer door. Əlibabayev rent richting de bal. Əlibabayev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Jamina geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gratkiewicz met de inworp. Jahilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahilo geeft een lange en hoge pass. Szczygieł bokst de bal weg. Sanzol Goñi heeft problemen om de bal te vangen. Mitra onderschept slim de pass. Mitra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Segrera 42%, Boyaca Patriotas 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Segrera - Boyaca Patriotas 0:0

48e minuut.
Kleeberg verovert de bal door een tackle van achteren. Kleeberg geeft een hoge lob. Inworp. Gratkiewicz met de inworp. Jahilo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Əlibabayev kopt de bal weg. Klungelig pakt Mitra de bal. Holaj is nu in balbezit. Mitra verovert de bal door een tackle van achteren. Mitra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Segrera - Boyaca Patriotas 1:0

61e minuut.
Kleeberg rent richting de bal. Mitra onderschept slim de pass. Adamov probeert naar een medespeler te passen. Jahilo rent richting de bal. Jahilo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Sanzol Goñi onderschept slim de pass. Sanzol Goñi met een sublieme pass. Cañón is nu in balbezit. Drewek onderschept slim de pass. Drewek schiet op doel. de Goey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Gratkiewicz speelt de bal door. Daar is Mondragón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əlibabayev is nu in balbezit. Əlibabayev draait met de bal, schiet en ... Sanzol Goñi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kleeberg probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jamina de bal. Jahilo rent richting de bal. Jahilo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Segrera - Boyaca Patriotas 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Segrera 27%, Boyaca Patriotas 73%.
FC Segrera - Boyaca Patriotas 2:0