Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hemer Syrtis F.C
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Perdomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdomo geeft een lange en hoge pass. Daar is Iriarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Callejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Callejas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Callejas onderschept slim de pass. Callejas probeert naar een medespeler te passen. Arenas is nu in balbezit. Uribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
de la Cruz is nu in balbezit. Pita verovert de bal door een tackle van achteren. Pita probeert naar een medespeler te passen. Daar is Flechas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flechas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Callejas is nu in balbezit. Callejas met een sublieme pass. Uribe rent richting de bal. Uribe haalt uit met een fantastische trap. Botero Zea probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Pizarro rent richting de bal. Tapias onderschept slim de pass. Tapias probeert naar een medespeler te passen. Uribe rent richting de bal. Uribe schiet op doel. Tello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hemer 58%, Syrtis F.C 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hemer - Syrtis F.C 0:0

58e minuut.
Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Flórez bereikt de bal nog maar net als eerste. Iriarte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iriarte krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Callejas geeft een lange en hoge pass. Morales Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales Otero passt de bal in één keer door. Arenas is nu in balbezit. Arenas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Yong-Ki met een snelle inworp. Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Callejas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Iriarte raakt geblesseerd tijdens het duel. Iriarte zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Uribe onderschept slim de pass. Uribe draait met de bal, schiet en ... Perdomo heeft problemen om de bal te vangen. Arenas is nu in balbezit. Arenas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Botero Zea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morales Otero met een snelle inworp. Arenas heeft problemen om de bal te vangen. Arenas geeft een lange en hoge pass. Tello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Figueredo geeft de bal voor. Inworp. Tabares met een snelle inworp. Uribe is nu in balbezit. Uribe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hemer 57%, Syrtis F.C 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hemer - Syrtis F.C 0:0