Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenix Barça CA Independiente del Chorro
at3 Tactiek Chorro 5311
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
62.6 gemiddelde waardering 51.2
excellent Schieten very good
very good Passen adequate
formidable Verdedigen solid


3e minuut.
Ramognino met een sublieme pass. Höök bereikt de bal nog maar net als eerste. Höök passt de bal met de wreef. Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Cesari probeert naar een medespeler te passen. Ramognino is nu in balbezit. Ramognino passt de bal zonder na te denken. Precel rent richting de bal. Precel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Méndez probeert naar een medespeler te passen. Plitas kan de bal niet met de borst controleren. Höök tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Höök krijgt een gele kaart. Plitas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Plitas wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Plitas passt de bal met de wreef. Bromba heeft problemen om de bal te vangen. Pokora rent richting de bal. Pokora schiet op doel. Nartowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - CA Independiente del Chorro 0:1

18e minuut.
Ramognino is nu in balbezit. Ramognino passt de bal in één keer door. Frota is nu in balbezit. Frota haalt uit met een fantastische trap. Ciamajda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fenix Barça - CA Independiente del Chorro 1:1

25e minuut.
Panchev kopt de bal weg. Daar is Morles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Precel is nu in balbezit. Precel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenix Barça - CA Independiente del Chorro 2:1

29e minuut.
Bromba rent richting de bal. Plitas onderschept slim de pass. Plitas passt de bal met de wreef. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora schiet op doel. Nartowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Casagrande geeft de bal voor. Czech kopt de bal weg. Filipoiu heeft problemen om de bal te vangen. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Ramognino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramognino geeft de bal voor. Frota rent richting de bal. Frota haalt uit met een fantastische trap. Ciamajda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Panchev geeft een hoge lob. Loreto is nu in balbezit. Loreto passt de bal in één keer door. Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ramognino rent richting de bal. Ramognino geeft een hoge lob. Klungelig pakt Montilla de bal. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenix Barça 53%, CA Independiente del Chorro 47%.
Fenix Barça - CA Independiente del Chorro 2:1

46e minuut.
Trung Phương komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Plitas kopt de bal weg. Czech rent richting de bal. Czech passt de bal met de wreef. Pokora heeft problemen om de bal te vangen. Pokora draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Panchev is nu in balbezit. Panchev speelt de bal door. Precel rent richting de bal. Precel schiet op doel. Ciamajda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Méndez met de inworp. Czech probeert naar een medespeler te passen. Méndez rent richting de bal. Méndez geeft een lange en hoge pass. Pokora krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Buitenspel voor Precel. Goede buitenspelval van de verdediging. Mayorga komt het veld opgelopen. Predoiu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Panchev geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Predoiu de bal onder controle te krijgen. Frota is nu in balbezit. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Ciamajda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenix Barça 41%, CA Independiente del Chorro 59%.
Fenix Barça - CA Independiente del Chorro 2:1