Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mangles FC Deportivo Terranova
CALP2 Tactiek Def541 Att433
49% Balbezit 51%
34% Spel op eigen helft 66%
7 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
46.5 gemiddelde waardering 47.9
solid Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen good


7e minuut.
Oyola verovert de bal door een tackle van achteren. Oyola geeft de bal voor. Daar is Rahmin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuscão rent richting de bal. Fuscão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangles FC - Deportivo Terranova 0:1

9e minuut.
Caliman passt de bal in één keer door. Oyola rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Białożyt. Białożyt krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Holmes Otero is nu in balbezit. Hyslop verovert de bal door een tackle van achteren. Hyslop geeft de bal voor. Daar is Nicolaie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolaie draait met de bal, schiet en ... Batho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Hyslop bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caliman. Hyslop raakt geblesseerd tijdens het duel. Hyslop zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Nicolaie de bal. Núñez is nu in balbezit. Nicolaie verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolaie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Núñez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ciobănescu komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Inworp. Benetti komt het veld opgelopen. Padrón komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Daar is Benetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hyslop met een sublieme pass. Daar is Mihai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihai geeft een hoge lob. Nicolaie springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangles FC 33%, Deportivo Terranova 67%.
Mangles FC - Deportivo Terranova 0:1

61e minuut.
Benetti passt de bal zonder na te denken. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo geeft een hoge lob. Padrón rent richting de bal. Padrón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Cuetos passt de bal met de wreef. Mihai is nu in balbezit. Mihai passt de bal met de wreef. Daar is Nicolaie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolaie haalt uit met een fantastische trap. Batho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Buendía heeft problemen om de bal te vangen. Cuetos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nicolaie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolaie schiet op doel. Na een snelle pass probeert Buendía de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Hyslop probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mihai de bal. Mihai passt de bal zonder na te denken. Nicolaie is nu in balbezit. Nicolaie schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Batho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangles FC 36%, Deportivo Terranova 64%.
Mangles FC - Deportivo Terranova 0:1