Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yoda F.C. ManCrhand Utd
Nueva Tactiek Fighter
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
22 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.6 gemiddelde waardering 26.5
zeer goed Schieten zwak
goed Passen zwak
matig Verdedigen slecht


5e minuut.
Daar is Albán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horn probeert naar een medespeler te passen. Viitaharju geeft een lange en hoge pass. de Heusch maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yoda F.C. - ManCrhand Utd 1:0

12e minuut.
de Heusch geeft een lange en hoge pass. Bobiński rent richting de bal. Afanador is nu in balbezit. Bobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobiński haalt uit met een fantastische trap. Camargo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Bobiński is nu in balbezit. Usma verovert de bal door een tackle van achteren. Usma speelt de bal door. de Heusch bereikt de bal nog maar net als eerste. de Heusch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yoda F.C. - ManCrhand Utd 2:0

30e minuut.
Afanador geeft de bal voor. Aponte heeft problemen om de bal te vangen. de Heusch rent richting de bal. Afanador rent richting de bal. Afanador schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Daar is Bobiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afanador is nu in balbezit. Aponte rent richting de bal. Afanador verovert de bal door een tackle van achteren. Afanador haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Albán de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viitaharju met een snelle inworp. Bobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobiński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yoda F.C. 42%, ManCrhand Utd 58%.
Yoda F.C. - ManCrhand Utd 2:0

46e minuut.
Dalí komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Drápek kopt de bal weg. Aponte heeft problemen om de bal te vangen. Albán is nu in balbezit. Bobiński verovert de bal door een tackle van achteren. Bobiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Alexandrakis passt de bal in één keer door. Bobiński rent richting de bal. Bobiński passt de bal met de wreef. Afanador rent richting de bal. Afanador schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Afanador rent richting de bal. de Heusch is nu in balbezit. Gallegos begaat een overtreding. Gallegos krijgt een gele kaart. Afanador springt en kopt de bal. Albán rent richting de bal. Viitaharju begaat een overtreding. Viitaharju krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Gallegos de bal onder controle te krijgen. Horn kopt de bal weg. Daar is Figueredo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afanador is nu in balbezit. Afanador draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yoda F.C. - ManCrhand Utd 3:0

69e minuut.
Gallegos geeft een lange en hoge pass. Inworp. de Heusch met de inworp. Afanador bereikt de bal nog maar net als eerste. Afanador draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bobiński is nu in balbezit. Bobiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yoda F.C. - ManCrhand Utd 4:0

70e minuut.
Bobiński is nu in balbezit. Bobiński geeft een lange en hoge pass. Gallegos heeft problemen om de bal te vangen. de Heusch bereikt de bal nog maar net als eerste. de Heusch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Figueredo heeft problemen om de bal te vangen. Bobiński rent richting de bal. Bobiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yoda F.C. - ManCrhand Utd 5:0

73e minuut.
Parts speelt de bal door. Afanador kopt de bal weg. Klungelig pakt Valencia Díaz de bal. Bobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Inworp. Jaimes komt het veld opgelopen. Vivas met een snelle inworp. Jaimes rent richting de bal. Abello is nu in balbezit. Abello speelt de bal door. Parts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Horn bereikt de bal nog maar net als eerste. Horn passt de bal in één keer door. Afanador rent richting de bal. Afanador schiet op doel. Camargo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yoda F.C. - ManCrhand Utd 6:0

81e minuut.
Aponte rent richting de bal. Afanador onderschept slim de pass. Afanador passt de bal zonder na te denken. de Heusch heeft problemen om de bal te vangen. de Heusch schiet op doel. Camargo bokst de bal weg.

89e minuut.
Bobiński rent richting de bal. Albán begaat een overtreding. Bobiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Horn met een snel genomen vrije trap. Viitaharju rent richting de bal. Bobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yoda F.C. 27%, ManCrhand Utd 73%.
Yoda F.C. - ManCrhand Utd 6:0